WMS, o componentă de bază în managementul depozitului tău

de |

WMS, o componentă de bază în managementul depozitului tău

WMS sau Warehouse Management System este o componentă importantă în managementul depozitului tău indiferent de dimensiunile acestuia. Fluxul de lucru din depozit va fi automatizat astfel încât toate activitățile vor fi realizate într-un timp mult mai optim.

WMS software este compus din trei elemente, toate conectate între ele:

  • Aplicația BackOffice care se va interfața cu ERP-ul companiei și va prelua toate datele necesare (nomenclator articole, clienți, furnizori etc.)
  • Aplicația mobilă care va fi instalată pe cititoarele de coduri de bare.
  • Interfațarea cu ERP-ul companiei.

Recepția și ieșirea mărfii, transferul între locații și gestiuni, returul de marfă, gestionarea stocurilor pe loturi și locații, rotația stocurilor și descărcarea acestora respectând regula FEFO, FIFO sunt doar câteva dintre activitățile pe care soluția WMS le facilitează.

Un alt soft care vine în ajutorul companiei tale, este un soft destinat inventarierii patrimoniului. Cu ajutorul acestui soft, inventarierea se realizează mult mai repede și mult mai eficient.

Inventarierea patrimoniului constituie un proces esențial care trebuie realizat în orice tip de companie. Toate mijloacele fixe și obiectele de inventar vor fi etichetate cu un cod de bare, ca mai apoi cu ajutorul unui telefon/cititor de coduri de bare să fie scanate în vederea inventarierii.

Operațiunile de intrare și ieșire de active, precum și transferul de mijloace fixe și obiecte de inventar sunt automatizate cu soluția pentru inventarierea patrimoniului.

SFA optimall ian2020Optimall by AROBS a dezvoltat două astfel de soluții numite Optimall WMS și Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) care te ajută să automatizezi procesele de muncă din depozitul tău, respectiv să inventariezi mijloacele fixe și obiectele de inventar într-un mod mult mai simplu și mai rapid.

Pentru o ofertă personalizată scrie-ne la adresa de email [email protected].


Comunicat de presă
Pentru a fi la curent cu activitatea Optimall by AROBS, urmăriți rubrica specială » aici.