Unde să mergi într-un weekend romantic în doi?

de |

Unde să mergi într-un weekend romantic în doi?

O excursie romantică în doi poate fi o soluție grozavă pentru îndrăgostiții care vor să descopere împreună noi destinații. Dar unde să mergi într-o excursie de cuplu în Europa? Iată câteva locuri interesante!

Paris – orașul îndrăgostiților

Parisul este numit orașul îndrăgostiților din motive întemeiate. Magnificul Turn Eiffel, muzeele, străzile diafane, oportunitățile excelente de cumpărături, multitudinea de restaurante și hoteluri chic sunt cele mai mari avantaje ale acestui oraș. Un city break Paris este de departe cea mai frecvent aleasă destinație de cupluri, fie pentru o evadare romantică, precum și pentru o logodnă.

Puteți alege să luați cina într-unul dintre restaurantele de lux, să vă plimbați prin grădinile Tuileries și pe Champs Elysees. Închirierea de biciclete și explorarea orașului în acest fel pare a fi o opțiune grozavă, mai ales că există atât de multe parcuri și piețe romantice în Paris.

În plus, veți găsi întotdeauna bilete de avion dus-întors la prețuri foarte avantajoase pentru două persoane, în timp ce hotelurile trebuie rezervate cu mult timp înainte, deoarece prețurile lor sunt de obicei uriașe.

Roma – orașul etern

Roma, cunoscută și ca Orașul Etern, este cu adevărat un loc grozav pentru oamenii care doresc să exploreze și să vadă minunatele monumente. În Roma, îți poți petrece timpul foarte romantic, mai ales pe străzile fermecătoare, în restaurante și cafenele.

O opțiune bună este să alegeți un hotel deosebit, cu piscină sau jacuzzi, unde să vă puteți relaxa. În prezent, multe companii aeriene oferă bilete ieftine pentru legăturile dintre România și Roma, în special în perioada de toamnă.

La Roma, îndrăgostiții pot face o plimbare în jurul Colosseumului, la Vatican, la muzee și la Treptele Spaniole. Străzile comerciale și centrele comerciale sunt o atracție suplimentară. Unde mai poți zbura în weekend?

Veneția – orașul iubirii

Veneția este un alt loc grozav pentru îndrăgostiți, care se bucură de recunoaștere în întreaga lume. Cel mai bun moment pentru a vizita Veneția este vara și începutul toamnei. În acest oraș minunat puteți găsi multe monumente, magazine, restaurante grozave, mâncare gustoasă, cafea delicioasă și, de asemenea, locuri de plimbare.

O soluție bună este să faceți o plimbare cu gondola în doi măcar o dată, pentru a simți cu adevărat atmosfera orașului. Amintirea zilelor petrecute în mirificul oraș pe apă, hoinărind pe străduțele înguste ale orașului parcă desprinse dintr-o altă lume, vă va rămâne în suflet pentru foarte mult timp.