Prezența ta online trebuie construită pe acești trei piloni!

de |

Prezența ta online trebuie construită pe acești trei piloni!

O afacere de succes în online trebuie să își construiască strategia pe trei instrumente de bază: Web Design, optimizare SEO și Social Media Marketing. Pe baza acestor elemente, putem afirma că avem o prezență uniformă în online, pe care putem construi, ulterior, cu campanii plătite, E-mail Marketing, parteneriate media etc.

Primul și cel mai important pas: site-ul!

Un site web este considerat adesea sediul online al companiei. Pentru a-ți contura o prezență în online, trebuie să le pui la dispoziție clienților acest spațiu în care pot să te cunoască mai bine și în care pot afla cu exactitate ce servicii/produse le oferi. Pentru a-ți contura un site performant, care să ofere utilizatorului o experiență de navigare cât mai plăcută, este recomandat să apelezi la ajutorul unui profesionist în Web Design.

Cum ar trebui să fie site-ul tău? Rapid, cu un design modern, unitar și obligatoriu optimizat pentru afișarea pe diferite dispozitive. Nu uita că de cele mai multe ori o pagină web este accesată de pe mobil!

Optimizarea SEO, cheia vizibilității în online

Următorul pas după construirea site-ului este procesul de optimizare SEO a conținutului. Înainte să creezi textele pentru site, este necesar să demarezi un Keyword Research în urma căruia să identifici cele populare formule de căutare pentru produsele/serviciile pe care le oferi. 

Prin optimizarea conținutului, poziția ta în Google pe aceste căutări va crește oferind, implicit, mai multă vizibilitate și trafic pentru site-ul tău. Pe termen lung, ocuparea unui loc stabil în pagina de rezultate îți va aduce un număr ridicat de conversii.

Social Media Marketing, de la afacere la brand

Drumul de la afacere la brand este unul lung, însă două dintre cele mai importante elemente, vocea și comunitatea, se construiesc prin Social Media Marketing. Rețelele de socializare îți dau libertatea de a interacționa direct cu actualii și potențialii tăi clienți oriunde s-ar afla aceștia. Este un instrument bun de fidelizare, dar și o ocazie de a-ți umaniza afacerea, de a-i construi o voce!

Pe termen lung, Social Media Marketing te va ajuta să-ți ții clienții aproape, să-i convingi să se reîntoarcă de fiecare dată cu drag la tine!

Ai nevoie de o agenție care să-ți pună la dispoziție unul, două sau toate serviciile menționate anterior? Echipa de Marketing Online SEO 365 numără experți în SEO, Web Design, Copywriting și Social Media Marketing, pregătiți să te ajute să-ți atingi potențialul în online. Dacă ești interesat, poți aplica pentru o sesiune de consultanță gratuită la ei pe site!


Comunicat de presă