Procese de vânzare cu până la 25% mai rapide cu Optimall SFA și Optimall Connector

de |

Procese de vânzare cu până la 25% mai rapide cu Optimall SFA și Optimall Connector

Având o experiență de mai bine de 18 ani, Optimall by AROBS oferă soluții software de automatizare și management al vânzărilor. Optimall a lansat soluția SFA în 2003, fiind ideală pentru companiile de distribuție și producție, deoarece simplifică procesul de vânzări, reducând timpul și resursele necesare în activitatea agenților de vânzări și a departamentului financiar. Mai mult, Optimall oferă și o soluție cu integrare ERP pentru magazinele online, al căror succes este mult îmbunătățit.

De ce soluțiile Optimall by AROBS?

25% – cu atât s-a micșorat timpul petrecut pe teren pentru reprezentanții Aldis cu Optimall SFA, timpul economisit fiind dedicat noilor oportunități de dezvoltare a afacerii. Managerul de vânzări din cadrul Aldis mărturisea că soluția permite controlul resurselor financiare și că odată aflat pe teren, poți avea acces la toată baza de date printr-un singur buton. Optimall SFA permite și monitorizarea agenților de vânzări: de la locație până la statusul încasărilor, toate informațiile fiind disponibile în timp real.

Dar vânzările nu se întâmplă doar pe teren. Comportamentul consumatorilor se digitalizează și companiile trebuie să țină pasul cu această schimbare. De aceea, pe lângă activitatea agenților de vânzări, trebuie gestionată și activitatea din magazinele online. Optimall ConnectoR este soluția care permite integrarea ERP cu magazinul online, astfel încât să existe control total asupra produselor de pe stoc și comenzile să fie gestionate dintr-un singur loc, reducând erorile și timpul de procesare a datelor.

Cum funcționează Optimall SFA și ce beneficii poate aduce afacerii tale?

Fiecare proces de vânzare este detaliat în timp real cu Optimall SFA prin instrumente destinate atât agenților de vânzări, cât și supervizorilor din departamentul de vânzări. SFA cuprinde o aplicație mobilă, o aplicație BackOffice și componenta de interfațare cu sistemul ERP. Aplicația Back Office permite gestionarea terminalelor mobile ale agenților de vânzări, care au instalată aplicația mobilă utilizată pe teren.

Principalul avantaj al Optimall SFA este că ajută agenții de vânzări să gestioneze mai multe comenzi, contribuind la creșterea afaceri. Apoi, toate informațiile despre clienți, produse și prețuri sunt sincronizate în timp real, eliminând risipa de hârtie. Comenzile pot fi preluate mai rapid de la clienți și se actualizează automat în sistemul ERP. Prin urmare, Optimall SFA te ajută să optimizezi activitatea din afacerea ta prin acces rapid la informațiile privind vânzările.

Bineînțeles, nu trebuie să neglijezi datele din magazinul online. De aceea, vedem mai jos cum poți să sincronizezi datele din magazinul online prin integrare ERP cu Optimall ConnectoR.

Cum poate Optimall ConnectoR să aducă un plus de valoare magazinului tău online?

Spre deosebire de Optimall SFA, Optimall ConnectoR te va ajuta fără ca tu să interacționezi cu el – e un serviciu care funcționează fără să-l vezi. Prin soluția de integrare ERP cu magazinul online, comenzile clienților se vor sincroniza automat și pregătirea produselor pentru livrare poate începe în timp util. Imediat ce este inițiată comanda, clientul va fi notificat despre statusul acesteia, asigurând o derulare rapidă a procesului de vânzare.SFA Optimall 2021

Optimall ConnectoR eficientizează gestiunea comenzilor online, preluând în magazinul virtual datele referitoare la stocuri și prețuri din sistemul ERP. Informația circulă și în sens invers – comenzile și clienții noi sunt transmiși automat în sistem. Astfel, costurile de gestionare a produselor sunt reduse, și, la fel ca în cazul soluției anterioare, ai acces în timp real la toate datele aferente magazinului online prin integrare ERP.

Așadar, cu soluțiile Optimall by AROBS poți să crești calitatea serviciilor oferite de compania ta atât prin îmbunătățirea vânzărilor pe teren, cât și în magazinul online. Cere o ofertă completă din partea Optimall și vei fi contactat pentru o soluție personalizată.

Cere oferta Optimall SFA https://optimallsfa.ro/produse/automatizarea-fortei-de-vanzari/

Cere oferta Optimall ConnectoR https://optimallsfa.ro/optimall-connector/


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.