UNTOLD ajunge în Dubai. Prima ediție a festivalului va avea loc în 2024

de |

UNTOLD ajunge în Dubai. Prima ediție a festivalului va avea loc în 2024

UNTOLD, brand românesc născut la Cluj, devine partenerul cheie în entertainment al orașului Dubai, cea mai futuristică și inovativă destinație din lume! Pentru a marca debutul în orașul viitorului, UNTOLD și Armin Van Buuren au stabilit două recorduri mondiale, pe cea mai cunoscută clădire din lume, Burj Khalifa, simbol al orașului Dubai: un show live la cea mai mare înălțime realizat vreodată pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, precum și folosirea în timpul show-ului a celui mai mare ecran LED din lume.

UNTOLD ajunge în Dubai. Prima ediție a festivalului va avea loc în 2024 (2)

Pregătiți-vă pentru o extravaganță muzicală de neegalat! UNTOLD, renumit la nivel mondial ca unul dintre cele mai mari și mai impresionante festivaluri din lume, se pregătește să-și facă mult așteptatul debut și în Dubai, în luna februarie 2024, în una din impresionantele atracții ale orașului, Expo City Dubai.

Epicentrul cultural și al entertainmentului exclusivist din întreaga lume, Dubai reprezintă un pas de proporții pentru orice brand cu viziune globală. Cu atât mai impresionant este faptul că UNTOLD, un brand românesc născut la Cluj-Napoca, devine partenerul cheie în entertainmentul Dubaiului, cea mai futuristică și inovativă destinație din lume!

UNTOLD Dubai promite să revoluționeze entertainmentul și să devină un nou simbol al acestui oraș remarcabil. Festivalul va transforma Expo City din Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale, oferind o experiență completă.

ARMIN DESERT UNTOLD ajunge în Dubai. Prima ediție a festivalului va avea loc în 2024Faimosul Expo City Dubai va deveni casa UNTOLD Dubai, oferind fanilor o experiență care va reflecta energia și identitatea  orașului. Atunci când combini Dubai – casa celui mai mare hub internațional și destinația turistică exclusivistă a lumii, Dubai Expo City – atracție turistică cu peste 24 de milioane de vizitatori în primele șase luni de la deschidere, precum și festivalul UNTOLD, rezultatul este unul singur: o experiență epică de festival!

 ,,Găzduirea unui eveniment de asemenea amploare precum UNTOLD, la Expo City Dubai, e alegerea perfectă pentru noi. Astfel putem arăta întregii lumi valoarea și capacitatea orașului nostru, care poate organiza un mega-festival. Festivalul UNTOLD ne întărește poziția de hub internațional de evenimente și ambiția liderului nostru vizionar de a face Dubai cea mai bună destinație din lume pe toate planurile: pentru a trăi aici, pentru a veni în vizită sau pentru a lucra.” – Ahmed Al Khaja, CEO, Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE)

LANSAREA UNTOLD DUBAI ALĂTURI DE ARMIN VAN BUUREN ÎNSEAMNĂ ȘI DOUĂ RECORDURI MONDIALE

Pentru lansarea oficială, în cel mai spectaculos oraș din lume, UNTOLD și DJ-ul de renume mondial, Armin Van Buuren, au stabilit două recorduri mondiale, pe cea mai cunoscută clădire din lume, Burj Khalifa, simbolul orașului Dubai.  Un show live la cea mai mare înălțime realizat vreodată, pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, precum și folosirea în timpul show-ului a celui mai mare ecran LED din lume. Show-ul lui Armin van Buuren, realizat împreună cu UNTOLD pe Burj Khalifa, va putea fi văzut de fanii din întreaga lume în vara acestui an.

 ,,Este o conexiune incredibil de puternică între mine, festivalul UNTOLD și fanii. Nu cred că m-am mai simțit vreodată atât de viu ca pe scena de la UNTOLD, iar asta face ca noul show pentru UNTOLD Dubai să fie incredibil. Sunt atât de fericit că am mixat la etajul 148, pe Burj Khalifa, și dobor două recorduri mondiale făcând ceea ce iubesc: să pun muzică pentru toți fanii, care sunt atât de prețioși pentru mine.”- Armin van Buuren

FANII FESTIVALULUI SE POT ÎNREGISTRA PENTRU PRIMELE ABONAMENTE UNTOLD DUBAI 2024

Susținut de Ministerul Economiei și Turismului din Emiratele Arabe Unite și în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai  este gata să devină o nouă atracție pe harta internațională a entertaimentului. Pentru a afla detalii despre UNTOLD Dubai, dar și pentru a avea acces la bilete early-bird și oferte exclusive, fanii din întreaga lume se pot înregistra pe untold.com/dubai.

,,Suntem impresionați de viziunea și ambiția Dubaiului. Credem că împărtășim aceste calități, astfel Dubai este locul perfect pentru a continua să prezentam conceptul unic, UNTOLD, întregii lumi. „-  Bogdan Buta, fondator și CEO al UNTOLD