TMS – utilizează eficient resursele logistice

de |

TMS (Transport Management System) reprezintă o soluție software focusată pe creșterea eficienței transportului în livrarea mărfurilor. Aceasta te ajută să minimizezi costurile totale de distribuție și să menți un nivel ridicat al calității serviciilor oferite.

Optimall Logistic by AROBS te ajută să utilizezi eficient resursele logistice din compania ta. Această soluție este compusă din 2 elemente interconectate între ele: Optimall Logistic WEB și Optimall Logistic Mobile. Soluția WEB se va interfața cu sistemul de gestiune și contabilitate pentru a prelua toate informațiile necesare, această soluție fiind destinată dispecerilor. Soluția Logistic Mobile, va fi instalată pe un dispozitiv cu sistem de operare Android, fiind folosită de către șoferii livratori.

De ce ar trebui să folosești o soluție TMS?

1. Reduci costurile de întreținere cu flota;
2. Automatizezi toate procesele logistice;
3. Identifici abaterile șoferilor livratori;
4. Respecți toate normele de livrare și operaționale impuse de client;
5. Planifici rapid rutele șoferilor livratori;
6. Utilizezi eficient resursele logistice;
7. Estimezi timpul de livrare a comenzilor;
8. Deții o vizibilitate asupra întregului proces de livrare;
9. Gestionezi mai ușor resursele disponibile (șoferii livratori și mașinile);
10. Integrare cu soluții de monitorizare flotă auto precum Track GPS by AROBS.

Optimall 2021Dacă compania ta are în componența ei agenți de vânzări care realizează zilnic vizite la clienți cu scopul de a prelua comenzi, îți recomandăm să folosești o soluție de tip SFA precum este Optimall SFA. Aceasta se va integra cu sistemul de gestiune și contabilitate pentru a prelua informațiile importante precum: nomenclator articole, nomenclator clienți, sold clienți etc.

Pentru informații suplimentare despre soluția TMS și SFA, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Utilizează eficient resursele logistice folosind soluția TMS!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.