TMS – folosește soluția Optimall Logistic și optimizează rutele de livrare

de |

TMS reprezintă o soluție destinată șoferilor livratori cu scopul de a optimiza rutele de livrare pe care aceștia le efectuează zilnic la clienți. Optimall Logistic by AROBS a fost dezvoltat de către divizia Optimall cu scopul de a ajuta toți șoferii livratori să își optimizeze rutele astfel ca într-o zi obișnuită să livreze marfa mai multor clienți mai eficient.

Această soluție este compusă din 2 elemente și anume: Optimall Logistic WEB și Optimall Logistic Mobile. Optimall Logistic WEB va fi folosită de către dispecerul care coordonează și planifică optimizarea desfășurării procesului logistic. Dispecerul va planifica eficient operațiunile de livrare pe rute optime, va avea posibilitatea de a vizualiza în timp real statusul rutei, documentele gestionate de către șoferi cât și încasările.

Optimall Logistic Mobile va fi folosită de către șoferii livratori, aplicația fiind instalată pe un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android. Șoferii vor primi informații în timp real despre comenzile ce trebuiesc livrate clienților. Totodată vor avea posibilitatea de a încasa parțial sau total facturile restante ale clienților. Încasările efectuate de către șoferi se vor importa în programul de gestiune și contabilitatea al companiei eliminând astfel munca suplimentară.

SFA Optimall 2021Pe lângă soluția Optimall Logistic by AROBS, îți recomandăm să folosești și o soluție destinată automatizării forței de vânzări denumită Optimall SFA. Aceasta îi va ajuta pe agenții de vânzări să preia comenzile într-un mod automatizat reușind astfel să viziteze mai mulți clienți într-o singură zi. Soluția se va integra cu programul de gestiune și contabilitate pentru a prelua toate datele importante precum: nomenclator clienți, nomenclator articole, prețuri, stoc etc.

Pentru o ofertă personalizată de preț scrie-ne la adresa de e-mail [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Optimizează rutele de livrare folosind soluția Optimall Logistic by AROBS!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.