Supraveghează eficient echipa ta de vânzări cu Modulul Optimall SFA Supervizor

de |

Supraveghează eficient echipa ta de vânzări cu Modulul Optimall SFA Supervizor

Indiferent care este domeniul de activitate al afacerii tale, dacă succesul depinde de vânzarea de produse sau servicii, atunci este esenţial să acorzi o atenţie sporită acestui departament, găsind cele mai moderne şi eficiente modalităţi prin care întregul proces va fi mult îmbunătăţit. Astfel, o aplicaţie care are rolul de a monitoriza eficiența echipei de vânzări, cum este Modulul SFA Supervizor, reprezintă cea mai bună alegere.

Ce înseamnă automatizarea vânzărilor?

Automatizarea vânzărilor înseamnă facilitarea proceselor dintr-o afacere, prin punerea la dispoziţia agenţilor de vânzare a celor mai rapide metode de lucru. Astfel, cu aplicaţia Optimall SFA software, vei avea acces la informaţii specializate specifice fiecărui proces implicat în vânzarea de produse şi servicii, vei beneficia de  o serie de instrumente destinate personalului care se ocupă de vânzări pe teren, precum şi de mecanismele necesare supervizorilor, managerilor şi directorilor de vânzări. Această aplicaţie va transmite în timp real informaţii despre stocuri, produse, promoţii, precum şi cele legate de preluarea comenzilor de către agenţii de vânzări. De asemenea, Optimall SFA software va permite planificarea rutelor, optimizarea stocurilor, precum şi gestionarea facturilor şi chitanţelor. Un alt aspect avantajos, este cel al controlului care se poate exercita asupra activităţii agenţilor de vânzări, cu scopul de a fluidiza cât mai mult fluxul rutelor şi de a facilita o vânzare rapidă prin pregătirea din timp a produselor.

Importanţa controlului asigurat prin Modulul Optimall SFA Supervizor

Atunci când vrei să coordonezi eficient o echipă de vânzări, Optimall SFA Supervizor reprezintă cea mai bună alternativă. Profesioniştii îţi vin în ajutor cu o aplicaţie extrem de facilă, care te va susţine în crearea unui sistem de vânzări profitabil, prin supravegherea activităţii agenţilor de vânzări, prin optimizarea comenzilor şi prin controlul temeinic al facturilor neîncasate. Modulul Optimall SFA Supervizor este destinat companiilor de distribuţie care deţin o organizare arborescentă, formată din agent, supervizor şi director. Împreună cu alte module suplimentare, precum cele care generează istoricul vânzărilor sau targetul agenţilor, acest modul va contribui la creşterea vânzărilor, totul prin intermediul automatizării.

Beneficiile automatizării vânzărilor

Alegând să beneficiezi de toate avantajele oferite de Optimall SFA by AROBS și modulele opționale, indiferent dacă vinzi produse sau servicii, dinamica vânzărilor companiei tale se va îmbunătăţi semnificativ. De la managementul depozitelor, până la automatizarea forţei de muncă, de la optimizarea rutelor de livrare, până la supravegherea activităţii şi target-urilor agenţilor de vânzare, toate vor contribui la dezvoltarea companiei tale, prin creşterea numărului de vânzări şi stimularea procesului de producţie.