Soluțiile software de automatizare preferate de liderii departamentelor IT

de |

Soluțiile software de automatizare, preferate de liderii departamenetelor IT

Noile trenduri în software development și automatizare vor avea contribui la dezvoltarea afacerilor, în diferite moduri. Integrarea dintre diferite soluții va conduce la combinații de tehnologii, pentru a acționa eficient în orice ciclu de dezvoltare al afacerii. Companiile de IT outsourcing pun la dispoziție servicii software eficiente, menite să se plieze pe obiectivele pe termen mediu și lung ale afacerilor și pe strategiile liderilor departamentelor IT.

Automatizarea trece la un alt nivel

Automatizarea se extinde la nivele superioare ale întreprinderii. Companiile mari, din toate industriile, sunt nevoite să țină cont de o mulțime de aspecte financiare, legale etc. pentru buna desfășurare a activității. O mulțime de documente și procese administrative apar de la cele mai simple acțiuni, până la cele mai complexe procese legate de management și decizii. Instrumentele de automatizare sunt utile la orice nivel al afacerii, de la cele mai simple și până la cele mai complexe. Roboții software pot automatiza sarcinile repetitive la orice nivel al întreprinderii. Automatizarea la fiecare nivel al unei companii este un proces aproape natural, luând în considerare intenția socială generală de transformare digitală, pentru simplificarea activităților de zi cu zi prin intermediul tehnologiei.

Inteligența Artificială devine tot mai prezentă în afaceri. În acest moment, roboții software pot realiza task-uri doar dacă sunt programați și învățați în detaliu cum să realizeze fiecare acțiune. Acești roboți imită comportamentul uman, prin acțiuni precum click, tastare, copy – paste, trimitere. Însă, odată cu dezvoltarea Inteligenței Artificiale și combinarea acesteia cu Robotic Process Automation, apare un nou concept – Intelligent Automation. Acest proiect complex promite să aducă mari beneficii în viitorul apropiat, pentru orice afacere, indiferent de industrie sau dimensiune. Cu ajutorul Intelligent Automation, roboții software vor putea să realizeze diverse task-uri fără a fi necesare instrucțiuni pas cu pas. Inteligența Artificială are rolul de a recunoaște procesele de afaceri și de a îndruma roboții software în realizarea diverselor acțiuni. Singura intervenție umană necesară în acest proces este cererea de realizare a unei sarcini.

Liderii departamentelor de IT se concentrează pe soluții software de automatizare

După cum am putut vedea, soluțiile software de automatizare au o evoluție promițătoare, luând în calcul creșterea care ne-a luat prin surprindere în anii trecuți. În prezent, așteptările noastre au crescut, iar soluțiile de automatizare tind să se ridice permanent peste nivelul așteptărilor. Nu ar fi de mirare ca aceste soluții să depășească previziunile și să ofere soluții mai eficiente și mai inovative decât ne putem imagina la momentul actual. Cert este că liderii departamentelor de IT au conștientizat deja importanța automatizării într-o lume parțial digitală și încep să integreze din ce în ce mai mult soluțiile software de automatizare în strategiile lor de dezvoltare pe termen scurt, mediu și lung.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.