Trei trenduri de viitor în soluții software pentru întreprinderi

de |

Soluții software pentru întreprinderi

Pandemia a schimbat multe perspective înrădăcinate. Chiar dacă anumite companii au recunoscut necesitatea digitalizării prin software development, pandemia a dovedit indispensabilitatea acestui proces. Astfel soluțiile pentru întreprinderi – enterprise solutions – se adaptează cererii și schimbării comportamentului întregului mediu de business. Iată trei trenduri de viitor.

A-as-a-service

Anything as a service (Xaas) s-a infiltrat deja în afacerile și viețile noastre. În viitorul alimentat de AI, acest trend se accelerează. Pe măsură ce întreprinderile mari și mici folosesc deopotrivă platformele la cerere, XaaS devine din ce în ce mai inovator și mai ușor de utilizat, deoarece necesită puține investiții ca și instrumente sau oameni specializați. Totul datorită cloud-ului și scalabilității acestor soluții.

Ascensiunea Zoom este una dintre poveștile de succes deosebite când vine vorba de cloud-based computing. Dominația sa în pandemie se datorează răspunsului său rapid la cererea extinderii serverelor, datorită parteneriatului cu furnizorii săi de servicii.

Blockchain pentru security

În digitalizarea mereu în creștere, securitatea afacerii noastre devine unul dintre cele mai vitale elemente, precum și cea mai mare vulnerabilitate. Prin urmare, enterprise software adoptă tehnologia blockchain pentru securizarea datelor. Acest lucru reduce riscurile de securitate, având în vedere că datele nu sunt stocate pe un singur server, ci într-o rețea de computere. De asemenea, utilizatorii pot efectua acțiuni mult mai rapid, în timp ce anumite tipuri de activități administrative sunt reduse.

Enterprise software se va adapta la nevoile post-pandemice ale angajaților

De la începutul pandemiei au fost efectuate o mulțime de sondaje despre munca la distanță. Rezultatele arată că angajații preferă un model de lucru hibrid care să combine munca la distanță cu munca de la birou. Recunoscând nevoia de sănătate și bunăstare a angajaților, managerii se vor concentra și mai mult pe satisfacția și moralul angajaților. Prin urmare, enterprise software se va adapta la această perspectivă în schimbare și va utiliza big data în analiza unor probleme nuanțate și complexe la locul de muncă, cum ar fi fericirea sau satisfacția angajaților.

AROBS dezvoltă software personalizat pentru companii globale de top de peste 20 de ani. Cu profesioniști în mediul IT cu expertiză în soluții enterprise, compania contribuie la progresul și schimbarea în perspectivă a mediului de afaceri la nivel internațional. Pe lângă soluțiile software, AROBS creează și soluții de optimizarea a afacerilor, de plăți contactless prin recenta lansare a produsului MonePOS și soluții de monitorizare gps.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.