Alege o soluție SFA pentru automatizarea forței de vânzări

de |

Alege o soluție SFA pentru automatizarea forței de vânzări

SFA este o soluție destinată agenților de vânzări care automatizează procesul de preluare a comenzilor. Cu ajutorul acestei soluții, agenții de vânzări preiau comenzile într-un mod automat folosind un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android.

O astfel de soluție a fost dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS în anul 2003. Optimall SFA este o soluție modulară care poate fi personalizată în funcție de specificul business-ului fiecărei companii. Această soluție se interfațează cu programul de gestiune al companiei pentru a prelua toate datele necesare precum nomenclator articole, stoc, prețuri, nomenclator clienți etc.

Optimall SFA este compusă din 3 elemente interconectate între ele: aplicația BackOffice care va fi instalată pe PC-ul companiei, aplicația mobilă pe care agenții de vânzări o vor folosi cu ajutorul unui dispozitiv mobil și interfața cu programul de gestiune (ERP).

Spre deosebire de alte soluții de tip SFA, Optimall SFA se interfațează cu 75+ sisteme de gestiune precum: SoftOne, Winmentor, Winmentor Enterprise, Socrate, hMarfa, Asis, Charisma, Sico și multe altele.

Această soluție este perfectă atât pentru companiile de distribuție cât și pentru cele producătoare cu rețea proprie de agenți de vânzări. Aplicația poate fi folosită atât Pre-Sales cât și Van-Sales ușurând astfel munca agenților din teren.

soluție SFA

Pentru a eficientiza fluxul de lucru din depozit, echipa Optimall by AROBS a dezvoltat o soluție de tip Warehouse Management System denumită Optimall WMS. Aceasta automatizează toate procesele din depozit precum: recepția mărfii, inventarul, returul de marfă etc. Această soluție funcționează pe baza codurilor de bare folosind cititoare de coduri de bare cu sistem de operare Android.

Pentru mai multe informații și o ofertă de preț personalizată în funcție de nevoile business-ului tău, scrie-ne la adresa de email [email protected], iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.