Descoperă cea mai simplă și eficientă soluție pentru eliminarea petelor de pe mobilierul tapițat!

de |

Descoperă cea mai simplă și eficientă soluție pentru eliminarea petelor de pe mobilierul tapițat!

Aproape fiecare gospodină s-a confruntat la un moment dat cu această problemă și a trebuit să găsească rapid o modalitate de a scăpa de petele încăpățânate de pe mobila tapițată. Desigur, aceasta nu este o sarcină imposibilă, deoarece există cel puțin câteva metode eficiente pentru a elimina chiar și cele mai persistente pete.

Tot ce ai nevoie este puțină creativitate și câteva remedii dovedite, adesea naturale, pe care fie le ai acasă, fie le poți cumpăra cu ușurință din magazin. Acidul citric, laptele și alcoolul, de neînlocuit în bucătărie sau glicerina, care este de ajutor în îngrijire, pot face minuni și te pot salva în astfel de situații. De asemenea, este recomandat să optezi pentru serviciile oferite de o firmă de curățenie Cluj, căci experiența și produsele profesionale vor face ca totul să arate impecabil.

Pregătește-te să cureți și să acționezi rapid

În timpul curățeniei de zi cu zi, uiți adesea să cureți mobila tapițată. Mai ales că arată destul de bine de la distanță. Problema apare atunci când pe ea apare în mod neașteptat o pată persistentă. Tot ce trebuie să faci este să verși din neatenție ceai sau vin roșu peste ea și problema este apărută. Totuși, nu te uita descurajată, ci acționează rapid și asigură-te că ai la îndemână toți agenții de care ai nevoie pentru a îndepărta petele sau apelează urgent la servicii de curățenie profesioniste.

Ce poți folosi pentru îndepărtarea celor mai frecvente pete de pe mobila tapițată?

De neînlocuit dimineața, cafeaua aromată are un gust grozav, dar adesea poate lăsa urme greu de îndepărtat. Dacă ți s-a întâmplat și ție o aventură neplăcută și a apărut o mică pată neagră pe canapeaua ta tapițată, nu dispera. Acidul citric te va ajuta să scapi de problemă. Se amestecă puțin cu apă și cu o cârpă moale se șterge pata. În cele din urmă, curăță bine locul numai cu apă. Nu va mai fi nicio urmă de pată de cafea.

Pentru a scăpa eficient de petele de grăsime încăpățânate, cum ar fi maioneza, poți folosi acid citric. În acest caz, o soluție de cinci procente va funcționa cel mai bine. Înmoaie o cârpă moale în amestec și apoi șterge zona pătată cu ea. Apoi poți folosi un solvent pentru petele grase și în final un agent de curățat covoare și tapițerie. Nu va fi nicio urmă de pată.


Articol publicitar