Cum să eficientizezi munca agenților de vânzări folosind o soluție de tip SFA

de |

Cum să eficientizezi munca agenților de vânzări folosind o soluție de tip SFA

Agenții de vânzări reprezintă sursa principală de venit a unui business. Aceștia trebuie să acopere potențialele nevoi sau probleme ale clienților oferindu-le produsele sau serviciile care pot satisface și rezolva problemele acestora. Când vine vorba de zona FMCG, mecanismele de lucru ale agenților sunt împărțite în două sisteme: Van Sales și Pre Sales. Pentru a eficientiza munca agenților, echipa Optimall by AROBS vine în întâmpinarea lor cu o soluție de tip SFA care funcționează atât în regim Van Sales cât și Pre Sales.

Optimall SFA (Sales Force Automation) by AROBS este formată din 3 elemente interconectate între ele: aplicația Back Office, aplicația mobilă și interfața cu sistemul de gestiune. Aplicația Back Office se va interfața cu ERP-ul companiei cu scopul de a extrage date importante precum: articole, stoc articole, sold clienți, nomenclator clienți etc. Această aplicație are ca scop recepționarea comenzilor trimise de către agenții, alocarea routing-ului zilnic pentru agenți, alocarea de nomenclatoare pe clienți/produse și multe alte acțiuni specifice.

Aplicația mobilă se va instala pe un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android și va fi folosită de către agenții de vânzări. Prin folosirea acestei aplicații, agenții vor putea derula următoarele acțiuni: transmiterea încasărilor, comenzilor, vizitelor și retururilor preluate din teren direct în programul de gestiune. Aceștia au acces la informații detaliate despre produse având posibilitate totodată să încaseze direct la client cu posibilitatea de tipărire a facturilor/chitanțelor la o imprimantă termică.

SFA optimall ian2020Dacă business-ul tău are în componența lui șoferi livratori, îți recomandăm să folosești o soluție de tip TMS, precum este Optimall Logistic care te ajută să optimizezi rutele de livrare ale acestora. Soluția are ca scop reducerea costurilor de întreținere cu flota, identificarea abaterilor efectuate de către șoferi și planificarea rapidă a rutelor.

Pentru o ofertă personalizată de preț scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.