Program pontaj – soluția digitală pentru a colecta datele de prezență ale angajaților

de |

Program pontaj – soluția digitală pentru a colecta datele de prezență ale angajaților

Procesul de înregistrare al orelor lucrate poate fi o sarcină dificilă, însă cu un program pontaj, devine mult mai ușor de realizat. Soluția inclusă într-un software resurse umane eficientizează procesul de colectare a pontajului, atât pentru angajații care lucrează de la punctele de lucru ale unei companii, cât și pentru cei care muncesc remote.

Centralizează datele de prezență cu o soluție digitală

Un program pontaj este o funcționalitate disponibilă într-un software resurse umane, care te ajută la înregistrarea orelelor de muncă ale angajaților. Acesta poate prelua intrările și ieșirile angajaților de la locul de muncă, precum și timpul petrecut în diferite activități. De asemenea, dacă salariații își desfășoară activitatea de la distanță, ei își pot introduce singuri datele de pontaj într-o pagină special creată în acest sens.

Mai mult, un specialist HR poate precompleta pontajul angajaților, pentru ca înainte de calculul de salarii să intervină cu modificări, la nevoie. Un program pontaj poate fi integrat cu sistemul de salarizare, astfel încât să poți calcula cu precizie salariile angajaților.

Alături de soluția de pontaj, într-un software resurse umane se pot regăsi funcționalități pentru administrarea personalului, recrutare, training, evaluarea angajaților, un portal self-service sau chiar o semnătură electronică.

Care sunt beneficiile utilizării unui program pontaj?

Utilizarea unui program pontaj oferă o serie de beneficii pentru compania ta, dintre care putem enumera:

  • automatizarea procesului de înregistrare a orelelor de muncă, ceea ce reduce riscul de erori și economisește timp;
  • posibilitatea de a monitoriza orele de muncă și de a identifica rapid eventualele probleme sau discrepanțe;
  • generarea rapidă a rapoartelor de pontaj, ceea ce reduce timpul și efortul necesar pentru a realiza aceste rapoarte manual.
  • transparență în procesul de înregistrare a orelelor de muncă și de calcul al salariilor;
  • accesul la informații în timp real și pentru a lua decizii bazate pe date precise.

Aspecte de luat în considerare la alegerea unui program pontaj

După ce ai decis că dorești să implementezi un program pontaj în organizația ta, sau chiar un software resurse umane cu funcționalități multiple, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte. În ceea ce privește caracteristicile aplicației, asigură-te că se poate configura pentru a îndeplini cerințele specifice ale companiei tale. De asemenea, este important ca o soluție software să fie intuitivă, pentru a fi utilizată ușor de toți membrii companiei.

Un alt aspect esențial este legat de securitatea informațiilor introduse într-un program pontaj sau într-un software resurse umane. Asigură-te că programul îți garantează securitatea datelor angajaților, pentru a proteja informațiile cu caracter personal ale acestora.

Descoperă beneficiile multiple ale soluției de pontaj

Un program pontaj aduce numeroase beneficii companiei tale, precum eficientizarea procesului de înregistrare a orelor de muncă sau generarea rapidă a rapoartelor de pontaj. Dacă ai nevoie de o soluție pentru gestionarea pontajului din organizația ta, de un software resurse umane complex, sau de o aplicație de salarizare, descoperă soluțiile celor de la UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll.

Cele două aplicații au incluse câte 19 funcționalități distincte, care sunt inovate în permanență de către specialiștii din UCMS by AROBS. Acestea sunt intuitive, configurabile și pot fi utilizate în diverse domenii de activitate. Pentru a descoperi cum se pot plia pe nevoile afacerii tale, trimite un e-mail la [email protected] sau apelează numărul 0738 822 537.