SFA – soluție software pentru agenții de vânzări

de |

SFA – soluție software pentru agenții de vânzări

SFA sau Sales Force Automation reprezintă o soluție software pentru agenții de vânzări care realizează zilnic vizite la clienți în vederea preluării comenzilor. Această soluție permite planificarea eficientă a activităților zilnice și preluarea rapidă a comenzilor, oferind acuratețe ridicată datelor și acces la informații acutalizate.

Soluția se va interfața cu sistemul de gestiune (ERP) al companiei tale pentru a prelua toate datele necesare. Optimall SFA optimizează întreg fluxul de vânzări, începând cu vizita la clienți și până la etapa de analiza. Optimall SFA este compusă din 3 elemente: aplicația Back Office, aplicația mobilă folosită de către agenții de vânzări și interfața cu ERP-ul companiei.

Cu ajutorul aplicației Back Office managementul poate derula următoarele acțiuni: automatizarea forței de vânzări, managementul terminalelor mobile, alocarea de nomenclatoare pe clienți/produse, setarea de politici comerciale și configurarea rutelor pentru agenți.

Aplicația mobilă va fi folosită de către agenții de vânzări cu ajutorul căruia aceștia vor trimite comenzile în timp real. Acțiunile derulate cu aceasta sunt următoarele: transmiterea în timp real a încasărilor, comenzilor și vizitelor direct în ERP, au acces la informații detaliate despre articole, stocuri, promoții, solduri și rute și pot încasa direct la client cu posibilitatea de printare a chitanțelor la o imprimantă termică precum este Optimall SUP 80.

De ce să apelezi la o soluție de tip SFA – un software pentru agenții de vânzări?

1. Agenții de vânzări își vor organiza activitatea cu ajutorul aplicației mobile Optimall SFA;
2. Stocurile, prețurile și politicile comerciale vor fi actualizate în timp real;
3. Comenzile preluate vor ajunge direct în aplicația Back Office instalată pe PC-ul companiei;
4. Transmiți informații în timp real agenților din teren;
5. Reduci costurile și erorile întâmpinate frecvent.

Dacă în compania ta există șoferi livratori îți recomandăm să folosești o soluție de tip TMS (Transport Management System) pentru a eficientiza întreg procesul de livrare.
Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.