Software HR și software pontaj – două soluții software indispensabile în contextul actual

de |

Software HR și software pontaj

Trăim în epoca vitezei, în care totul se mișcă pe repede înainte. Oamenii sunt mereu grăbiți, deadline-urile sunt mereu aproape, iar activitățile de la birou par a nu se mai termina vreodată. Ce faci într-o astfel de situație? Răspunsul este simplu. Aduci tehnologia în prim-plan cu: software HR și software pontaj electronic.

Software HR și software pontaj electronic sunt două soluții digitale din ce în ce mai necesare în cadrul companiilor și care te pot ajuta în rezolvarea dificultăților precum: volumul ridicat de muncă din companie, productivitatea scăzută și cerințele tot mai exigente ale tuturor partenerilor.

Software HR – o soluție digitală pentru eficientizarea activităților de rutină

Digitalizarea nu mai reprezintă doar un trend, ci o necesitate, fie că o integrăm în activitățile de acasă sau de la birou. Cu atât mai mult în contextul actual în care toată munca a trecut în online. Astfel, pentru a ține pasul cu noile cerințe de pe piață, un software HR te ajută în automatizarea proceselor de management al resurselor umane. Totodată, pentru o gestionare eficientă a angajaților din telemuncă, un software pontaj reprezintă soluția ideală.

Mai mult, un software HR, precum și un software pontaj reprezintă soluții informatice avansate cu ajutorul cărora poți optimiza timpul angajaților tăi. Spre exemplu, soluția de HR este ideală pentru planificarea și administrarea tuturor activităților din departamentul resurselor umane. Printre principalele activități pe care le poți gestiona cu ajutorul unui software HR se numără: pontarea electronică a angajaților, gestionarea și administrarea personalului, eficientizarea procesului de recrutare și chiar a procesului de evaluare a angajaților. În această manieră, multe dintre activitățile care ocupau mult timp și resurse financiare vor fi eficientizate. În concluzie, compania va economisi mai mult, iar angajații își vor spori productivitatea.

Software pontaj – gestionează digital pontajul angajaților tăi

Un software pontaj este o parte importantă a unui software HR. Acesta reprezintă o soluție din ce în ce mai importantă pentru departamentele de resurse umane. În special, odată cu schimbarea modului de lucru. Astfel, acesta ajută specialiștii HR să scape de munca obositoare de pontare manuală a angajaților.

Un software pontaj avansat oferă mai multe opțiuni de colectare a datelor de prezență. Mai mult decât atât, un soft pontaj te ajută și în stabilirea și alocarea programelor și turelor de lucru pentru angajați. Astfel, vei avea o evidență clară pentru a putea gestiona eficient: orele lucrate, orele suplimentare și chiar absențele și zilele de concediu ale angajaților. În acest fel, procesul greoi de pontare va fi simplificat.

Alege soluțiile UCMS by AROBS

UCMS by AROBS, una dintre cele mai inovatoare companii românești de pe piața soluțiilor de HR și payroll deține un software HR performant – True HR. În cadrul acestuia, vei găsi un software pontaj electronic care să ușureze munca angajaților tăi. Soluțiile deținute de UCMS by AROBS sunt ușor configurabile și se potrivesc companiilor din industrii variate. Ia legătura cu specialiștii pe adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.