Software evaluare angajați – instrumentul digital care eficientizează procesul de evaluare

de |

Cum te poate ajuta un soft administrare personal și un software evaluare angajati în procesul de evaluare a performanței? Aceasta este întrebarea asupra căreia ne vom concentra atenția pe parcursul articolului.

Ce este un software evaluare angajati?

În primul rând, vom începe cu definirea celor două concepte. Un soft administrare personal reprezintă o agendă internă a unei companii, prin intermediul căreia specialiștii HR au acces la toate informațiile referitoare la angajații unei firme. Cu ajutorul acestuia, se pot gestiona procese precum: managementul contractelor, procesul de recrutare, training, delegații și deconturi, evaluarea performanței și multe altele.

Mai mult, atunci când este integrat cu un software evaluare angajati, întregul proces de evaluare a performanței se va desfășura online. Anume, specialistul HR va putea realiza evaluarea angajaților prin intermediul platformei, pe baza unor sesiuni de evaluare. Astfel, atât angajatul, cât și superiorul pot completa un chestionar de feedback pentru a vedea performanța realizată de cel dintâi.

Ce activități facilitează cele două instrumente digitale?

După cum am menționat deja, cele două instrumente digitale, soft administrare personal și software evaluare angajati, facilitează întregul proces de evaluare a performanței angajaților dintr-o companie. Dacă ar fi să ne referim la elementele mai tehnice, specialistul HR creează prin intermediul platformei o sesiune de evaluarea. Ulterior, atât angajatul, cât și superiorul direct vor putea completa un chestionar de feedback. Astfel, i se va oferi și angajatului posibilitatea de a se auto-evalua pentru munca depusă.

Un alt aspect de luat în considerare, este faptul că un software evaluare angajati îl ajută pe specialistul HR să creeze chestionare specifice fiecărui post din organizație. În acest fel, angajatului îi vor putea fi evaluate și competențele tehnice, cât și cele creative.

Totodată, prin intermediul unui soft administrare personal, angajatul cu rol de admin va putea să stabilească accesul la respectivele chestionare, oricăror persoane din companie care ar putea fi implicate în evaluarea angajaților.

Alte două aspecte care merită menționate, ar fi faptul că prin intermediul unui software evaluare angajati poți monitoriza istoricul evaluărilor angajatului și poți genera diverse rapoarte de interes pentru management sau superiori.

Având posibilitatea vizualizării istoricului de evaluări, superiorii sau chiar specialiștii HR vor putea dezvolta strategii de instruire pentru a corecta punctele sensibile ale angajatului. Astfel, câștigul va fi atât pentru companie, cât și pentru angajat.

Alege un soft HR complex

Alegerea unui software HR compatibil, ușor configurabil și care să se plieze pe nevoile companiei tale nu este întotdeauna o decizie ușoară. Tocmai de aceea, te invităm să iei legătura cu o companie care are o experiență de 25 de ani pe piața soluțiilor software de HR și payroll. Soft-ul lor, True HR prezintă 19 module diferite printre care și un soft administrare personal și un software evaluare angajati. Mai mult, experiența în domeniu a facilitat la dezvoltarea relațiilor cu clienți din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții. Conturează-ți nevoile de HR cu ajutorul specialiștilor. Poți să îi contactezi prin e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0720 534 424.

Sursă foto: Freepik.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.