Ce beneficii aduc aplicațiile software de calcul salariu și pontaj?

de |

Aplicații software de calcul salariu și pontaj

Cea mai eficientă metodă de a ține evidența programului angajaților în acest context creat de pandemia de COVID-19 și de realizare a proceselor de salarizare este printr-un soft pontaj, respectiv printr-o aplicație calcul salariu. Este adevărat că digitalizarea se impune tot mai mult în acest context, însă, adevărul este că în domeniul HR și payroll nevoia de a procesa toată activitatea acestor departamente cu ajutorul unor softuri dedicate era conturată de multă vreme. De aceea au fost dezvoltate astfel de softuri încă din deceniile trecute, prin urmare multe astfel de soluții s-au dezvoltat pe nevoile pieței Un astfel de exemplu este dat de compania UCMS by AROBS care a conștientizat această nevoie a companiilor încă din 1996. Așa a dezvoltat cele două softuri: True HR și dp-Payroll care în prezent sunt utilizate de peste 500 de companii.

Ce beneficii vin la pachet odată cu utilizarea acestor softuri?

1. True HR – un soft pontaj ce oferă multiple funcționalități, astfel încât gestionarea programului de lucru al angajaților este mult mai ușor. Mai ales în acest context în care majoritatea companiilor și-au modificat modul de lucru: de acasă, de la birou, sau un mix între cele două. Cu True HR ai o evidență mai clară asupra activității angajaților. Odată colectate datele de prezență în acest soft pontaj, ai o mai mare flexibilitate de jonglare cu schimburile/turele de lucru, iar tabelele nu trebuie refăcute la fiecare modificare de program intervenită.

2. dp-Payrollaplicație calcul salariu care permite automatizarea calculelor, generarea statelor de plată și a fluturașilor de salarii în format digital și trimiterea lor direct către clienți. Astfel că timpul petrecut pe sarcinile manuale se reduce și deții control asupra procedurii financiar-contabile într-un mod mult mai organizat, iar eficiența este sporită. Mai mult decât atât, această aplicație de calcul al salariilor este actualizată în permanență cu noutățile legislative. În acest mod ai siguranța promptitudinii depunerii documentelor în timp util.

Lasă pe seama tehnologiei sarcinile repetitive

Cea mai sigură metodă spre eficiență și, deci spre productivitate este organizarea. Cu cât ești mai organizat și ai o idee mai clară asupra tuturor sarcinilor, cu atât va fi mai ușor să rămâi focusat asupra lor. Prin utilizarea unui soft de pontaj și a unei aplicații de calcul salarii ai organizate toate sarcinile de administrare a personalului și a salarizării într-un singur loc, în format digital. Astfel că gestionarea lor este mai ușoară și consumă mai puțin timp și energie. Așa că investirea în astfel de softuri este cu siguranță profitabilă. Dacă nu ești încă decis și vrei să afli mai multe despre cele două softuri ale companiei UCMS, poți solicita mai multe informații direct de la specialiști la datele de contact [email protected] sau la telefon: 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.