Alege un soft salarii pentru simplificarea proceselor de resurse umane

de |

În orice organizație, realizarea operațiunilor de payroll în condiții optime este esențială, iar un soft salarii sprijină acest demers. Împreună cu un software resurse umane, aplicația de salarizare reprezintă un mijloc de a eficientiza sarcinile specifice departamentului de HR. Cu ajutorul digitalizării, îți asiguri un flux optim al proceselor administrative, care se pot desfășura astfel într-un timp mult mai scurt și cu minimizarea birocrației.

Soluții performante pentru nevoi complexe

Un soft salarii este o soluție digitală prin care pot fi gestionate toate procesele asociate cu plata angajaților, plata contribuțiilor către stat și așa mai departe. De asemenea, aplicația permite generarea fluturașilor de salariu, pentru o informare transparentă a angajaților despre veniturile lor. Centralizarea datelor de prezență, necesare pentru operațiunile de payroll, este posibilă cu ajutorul unui software resurse umane cu funcționalități multiple. Cele două soluții pot fi integrate, astfel încât utilizatorul să poată gestiona toate procesele de management de personal și salarizare cu ușurință.

Efectuează plata salariilor fără întârzieri

Atunci când plătești personalul la timp și fără erori de calcul a salariilor, eviți nemulțumiri din partea lor în această privință. Cu un soft salarii performant, îți poți desfășura procesele de payroll într-un mod mult mai rapid față de operațiunile manuale, repetitive, care se desfășoară cu dificultate. Pentru a reduce volumul de muncă al specialiștilor HR, și pentru a le simplifica activitatea, organizațiile aleg implementarea unui sistem digital de payroll, alături de un software resurse umane.

Aplicație pentru administrarea personalului

Tehnologia tot mai avansată aduce numeroase beneficii în organizațiile care doresc să aibă parte de eficiență în operațiunile interne. Soluția de salarizare optimizează procesele finaciare-contabile din companii, iar un software resurse umane oferă o vedere de ansamblu asupra tuturor angajaților și a datelor lor personale.

Cu o aplicație de HR, managementul personalului se realizează mult mai ușor, iar birocrația se reduce la minimum. În același timp, un software resurse umane ajută la evaluarea angajaților, la îmbunătățirea performanței lor sau contribuie la o recrutare mult mai rapidă a specialiștilor de care ai nevoie.

Minim de efort în operațiunile de payroll

Munca profesioniștilor de HR devine mult mai ușoară prin digitalizare, oferind soluții alternative pentru acțiuni repetitive și obositoare. Un soft salarii permite calculul remunerațiilor angajaților într-un mod intuitiv, luând în considerare toate elementele necesare: salariul brut, impozite și contribuții sociale și de sănătate, bonusuri, prime, rețineri salariale, numărul de zile lucrate, ore suplimentare efectuate, numărul de zile de concediu de odihnă, zilele de concediu medical, și orice alte aspecte de care se ține cont în stabilirea salariului net.

Actualizări legislative constante, prezente într-un soft salarii

Realizarea operațiunilor de payroll în mod tradițional, fără un sistem dedicat, presupune o atenție permanentă la modificările din Codul Muncii, dar și la alte schimbări de legislație. Atunci când utilizezi un soft salarii, nu mai trebuie să îți faci griji în privința lor, programul fiind actualizat constant cu modificările legislative. Mai mult, ai parte de o securitate avansată a informațiilor din sistem și poți crea un back-up al informațiilor, pentru orice eventualitate.

Eficientizează activitatea companiei tale cu soluții digitale

Îți dorești să ai parte de un soft salarii, sau de un software resurse umane pentru business-ul tău? Descoperă aplicațiile celor de la UCMS by AROBS, configurabile pentru nevoile tale specifice. Cu peste 26 de ani de experiență pe piața soluțiilor software, compania îți pune la dispoziție două sisteme complexe, pentru a eficientiza procesele de salarizare și de administrare de personal din organizația ta. Pentru detalii despre dp-Payroll și True HR, softurile dezvoltate de UCMS by AROBS, scrie un e-mail la [email protected] sau apelează numărul de telefon 0738 822 537.