Transformă experiența angajaților din companie cu un soft HR intuitiv

de |

Transformă experiența angajaților din companie cu un soft HR intuitiv

Cum poți avea operațiuni eficiente de resurse umane, dar și o comunicare optimă în organizație? Un soft HR, denumit și program resurse umane, te ajută să ai fluxuri optime de lucru în cadrul companiei și să te adaptezi la transformările digitale din mediul profesional. Această soluție software nu doar automatizează majoritatea proceselor de HR, dar și transformă complet experiența angajaților.

Un soft HR, prezent în majoritatea companiilor

Conform site-ului Forbes, la nivel global, peste 80% dintre companii folosesc un soft HR pentru procesele lor de resurse umane. Un soft HR intuitiv elimină nevoia de a gestiona manual documente și informații legate de angajați. De asemenea, procesele de recrutare, onborading, evaluare și training sunt automatizate cu un program resurse umane, ceea ce permite departamentului de HR să se concentreze pe alte activități care dezvoltă compania.

Centralizează datele simplu și rapid

Cu ajutorul unui soft HR intuitiv, datele angajaților pto fi centralizate într-un singur loc, ușor accesibil, ceea ce facilitează procesul de gestionare a acestora. Fie că este vorba de informații personale, date de contact, istoricul angajatului, informațiile despre veniturile salariale sau alte informații relevante, totul poate fi gestionat eficient și rapid dintr-un program resurse umane.

Accesibilitate printr-o soluție self-service

Dacă utilizezi un soft HR complex în compania ta, poți oferi angajaților posibilitatea de a-și accesa propriile informații într-un mod simplu, fără să fie nevoiți să contacteze departamentul de resurse umane pentru orice solicitare. 

Utilizând o funcționalitate de tip self-service, prezentă într-un program resurse umane, angajații își pot vizualiza datele personale, fluturașii de salariu, pot iniția cereri de concediu de odihnă și au acces la adeverințe și documente interne. Aceasta sporește satisfacția angajaților, oferindu-le o experiență pozitivă în cadrul companiei.

Integrare cu un sistem de salarizare

Un aspect important al unui soft HR intuitiv este capacitatea sa de a se integra cu alte sisteme folosite în cadrul companiei, cum ar fi programul de salarizare. Această integrare facilitează desfășurarea calculului de salarii, minimizând erorile și facilitând plata la timp și fără erori a salariilor.

Facilitează dezvoltarea angajaților

Prin utilizarea unui program resurse umane intuitiv, toate procesele interne devin mai simple și mai eficiente. Automatizarea proceselor cheie, precum administrarea de personal, recrutarea, evaluarea performanței si calculul de salarii permite departamentului de HR să se concentreze asupra activităților strategice și să economisească timp prețios. 

Alături de simplificarea proceselor de resurse umane, un soft HR contribuie la crearea unei culturi organizaționale puternice și la dezvoltarea profesională a angajaților. Prin crearea ușoară a diferitelor tipuri de rapoarte cu un program resurse umane, poți identifica trenduri, nevoi de training sau potențial de creștere pentru fiecare angajat. Astfel, poți lua decizii informate pentru a dezvolta și păstra în companie cei mai valoroși membri ai echipei.

Alege o soluție de HR complexă și cu un mod intuitiv de utilizare

Dorești să îți optimizezi operațiunile de HR și să oferi o experiență pozitivă angajaților în cadrul companiei? True HR, un sistem dezvoltat și inovat de UCMS by AROBS, îți oferă funcționalități multiple pentru a gestiona simplu și rapid majoritatea operațiunilor de resurse umane. Vrei mai multe detalii? Contactează specialiștii UCMS by AROBS prin e-mail la [email protected] sau la telefon 0720 534 424, iar ei îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie.