Soft salarizare, instrumentul digital care eficientizează calculul de salarii

de |

Soft salarizare, instrumentul digital care eficientizează calculul de salarii

Pentru a eficientiza activitățile de payroll, un soft salarizare integrat cu un soft pontaj electronic sunt de mare ajutor într-o companie. Aceste programe contribuie la optimizarea activității profesioniștilor de HR, prin reducerea volumului de muncă și minimizarea erorilor umane. În același timp, organizațiile economisesc timp și resurse materiale prin utilizarea unor soluții digitale, așa cum este un soft salarizare și un soft pontaj electronic. Majoritatea proceselor manuale repetitive din companii pot fi înlocuite cu succes de soluții tehnologice intuitive și, ca urmare, departamentele sunt mai capabile să-și gestioneze activitatea și să-și crească productivitatea.

Soft salarizare, sprijin important pentru profesioniștii HR

Digitalizarea este de mare ajutor pentru specialiștii în resurse umane, și pentru organizații în general. Luați exemplul proceselor de payroll, care implică multe elemente variabile. Un soft salarizare intuitiv, care este actualizat în permanență cu modificările legislative, permite calculul de salarii și alte operațiuni conexe într-un mod simplu și rapid. Drept urmare, activitatea de payroll devine mult mai ușoară, iar operațiunile repetitive, obositoare și care consumă mult timp, sunt înlocuite de utilizarea tehnologiei. Mai mult, cu un soft pontaj electronic se obțin informații despre numărul de zile și ore lucrate de către angajați, care asigură acuratețea calculului de salarii.

Flux de lucru optim în cadrul organizațiilor cu un soft salarizare

Calcularea salariilor lunare implică de obicei procese complexe, însă acestea pot fi simplificate cu sprijinul unui soft salarizare. Mai mult, o aplicație performantă de payroll permite generarea fluturașilor de salariu pentru angajați, unde să fie incluse toate detaliile despre modul în care se împarte venitul lor. Pe fluturași pot să apară informații precum: salariul brute, salariul net, bonusuri, prime, numărul de ore suplimentare, zile de lucru, zile de concediu de odihnă, zile de concediu medical, valoarea impozitului și a contribuțiilor la stat etc. Dintr-un soft pontaj electronic, personalul de resurse umane pot extrage datele de prezență ale angajaților, de care au nevoie pentru a efectua calculul de salarii într-un mod precis. În plus, cu un soft salarizare pot fi corectate cu ușurință eventuale erori de calcul. Toate aceste operațiuni pot fi realizate într-un intuitiv, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate.

Colectarea datelor de prezență cu un software dedicat

Utilizarea unui soft salarizare împreună cu un soft pontaj electronic aduce beneficii majore în orice companie, indiferent de domeniul de activitate. Pentru ca operațiunile de calcul de salarii să fie realizate fără greșeli, și să nu apară nemulțumiri din partea angajaților, ai nevoie de informații exacte legate de timpul lucrat de membrii companiei. Cu ajutorul tehnologiei, acest lucru este posibil fără operațiuni complicate. Un soft pontaj electronic are capacitatea de a prelua datele de prezență în mai multe moduri. Salariatul poate folosi un card electronic pentru a se ponta la locul de muncă, iar daca lucrează în sistem remote, își poate introduce datele de prezență într-o pagină special creată pentru acest scop. De asemenea, specialiștii HR pot precompleta aceste informații într-un soft pontaj electronic, iar ulterior să intervină cu modificări dacă este cazul (ex: apariția unor zile libere, zile de concediu medical, ore suplimentare, absențe sau alte situații). Atunci când departamentul de resurse umane are la îndemână soluții digitale performante, precum un soft salarizare și un soft pontaj electronic, își pot duce la bun sfârșit sarcinile mult mai rapid. În același timp, comunicarea internă se îmbunătățeste, iar birocrația este redusă la minim.

Soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS

Un soft salarizare și un soft pontaj electronic sunt programe care îți asigură operațiuni de payroll rapide, ce pot fi realizate într-un mod intuitiv. UCMS by AROBS a dezvoltat aplicațiile dp-Payroll și True HR, care sprijină activitatea specialiștilor în resurse umane și ajută organizațiile să se dezvolte mai ușor. Aplicațiile sunt configurabile, astfel încât să îți îndeplinească cu ușurință nevoile specifice. Aplicațiile dp-Payroll și True HR au în componență câte 19 funcționalități distincte, printre care și un soft salarizare și un soft pontaj electronic. Mai multe detalii poți afla de la specialiștii UCMS by AROBS, care pot fi contactați prin email la [email protected] , sau la telefon 0738 822 537.


Noutăți UCMS by AROBS: AICI.