Un soft de calcul salariu net ajută activitatea firmei

de |

Un soft de calcul salariu net ajută activitatea firmei

Cu ajutorul unui program, perioada de calcul și pregătire a rapoartelor de salarizare nu va mai fi solicitantă. Plata salariilor este o etapă repetitivă și importantă pentru orice companie. Din acest motiv multe companii aleg să evite erorile de calcul și să apeleze la un program care ajută la procesul de calcul salariu net.

Alocă-ți timp pentru căutarea unui soft specializat pe calcularea salariului și vei integra cu ușurință multe aspecte de avut în vedere în formula de calcul. Un program optimizat de salarizare utilizează multe informații: bonusuri financiare sau ne-financiare, avansări sau creșteri salariale, diverse tipuri de concedii, etc. Toate aceste elemente trebuie integrate corespunzătorul în calcularea salariului pentru fiecare angajat în parte.

Cum poate un program de calcul salariu net să eficientizeze munca departamentului de contabilitate?

Chiar dacă este o activitate de rutină aceasta necesită corectitudine și multă atenție din partea specialistului Payroll. Un program de calcul salariu cum ar fi dp-Payroll automatizează procesele de salarizare. Mai mult decât atât, sistemul de plată al salariilor este actualizat în permanență conform legislației în vigoare.

Softul de calcul te scapă de erorile umane deoarece verifică automat acuratețea datelor pe baza unor indicatori specifici.

calcularea salariului

Dacă procesarea salariilor îți consumă resurse, poate că a venit timpul să apelezi la modulul dp-Calcul Standard produs de către compania UCMS by AROBS. Acesta oferă funcționalitățile necesar departamentului financiar al companiei.

Acest program este util mai ales în cazul companiilor medii și mari ce dețin mulți angajați cu nevoi specifice de salarizare. Documentele de salarizare vor fi mai ușor de generat. Concediile sau alte operații uzuale vor fi ușor de integrat în calcul. Programul dp-Calcul Standard este rapid și securizat privind toate documentele de salarizare. De asemenea, este ușor de configurat pe orice tip de activitate.

Departamentul de contabilitate va simți diferența între procesele care odată erau consumatoare de timp și cele care pot fi automatizate mult mai rapid.

Pentru mai multe informații » [email protected] | 0720 534 424


Comunicat de presă
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici