Cât de util este un soft calcul salarii în compania ta?

de |

Cât de util este un soft calcul salarii în compania ta?

Optimizarea fluxului operațiunilor administrative din companii a devenit tot mai necesară în ultimii ani. De aceea, un soft calcul salarii și un soft administrare personal sunt instrumente digitale care vin în sprijinul organizațiilor care își doresc un mod de lucru mai eficient, adaptat nevoilor din prezent. Investiția în tehnologizarea procedurilor interne ale business-ului tău cu astfel de soluții îți va economisi pe termen lung resurse materiale, energie și timp. Folosirea unui soft calcul salarii, alături de un soft administrare personal va eficientiza considerabil modul de lucru al echipei tale.

Soft calcul salarii – pentru simplificarea operațiunilor de payroll

Una dintre procedurile din companii care necesită mult timp și efort este efectuarea calcului salarial pentru angajați de către departamentul de resurse umane. Pentru a eficientiza această procedură și pentru a minimiza erorile care pot apărea, implementarea unui soft calcul salarii este soluția potrivită. În plus, cu un soft administrare personal departamentul HR are o evidență clară asupra datelor salariaților, necesare pentru operațiunile de salarizare. Un soft calcul salarii va lua în considerare toate elementele variabile pentru calcularea salariilor angajaților: orele de muncă suplimentare, concediile de odihnă, concediile mdicale, absențele, reținerile salariale și alte aspectei importante. În acest fel, te asiguri că toate calculele sunt realizate corect, printr-o metodă eficientă.

Mai mult, pot fi întocmite rapoarte simple și complexe, se pot face rețineri salariale sau se pot distribui fluturașii de salariu către angajați. Un soft calcul salarii vine în sprijinul tău și când vine vorba de depunerea declarațiilor sau a formularelor către instituțiile statului. O astfel de soluție, actualizată constant cu modificările legislative, îndeplinește majoritatea cerințelor unei companii și este configurabilă în funcție de nevoile de moment ale organizațiilor. Împreună cu un soft administrare personal, un soft calcul salarii face parte din soluțiile intuitive de care au nevoie specialiștii tăi pentru procesele de salarizare și procedurile care implică folosirea datelor salariaților.

Utilizează un soft administrare personal pentru centralizarea informațiilor despre angajați

Perioada pandemiei a impus companiilor să se adapteze la o nouă realitate, pentru a putea trece cu bine peste provocările apărute, tehnologia fiind singura soluție pentru o colaborare și o organizare eficientă. Cu scopul de a păstra un flux optim de lucru, business-urile cu un număr ridicat de angajați au nevoie în continuare de instrumente digitale performante, precum un soft administrare personal.

Acest program este precum o agendă internă a companiei, din care poți colecta informațiile necesare despre angajați oricând ai nevoie. În plus, te ajută să ai o viziune de ansamblu asupra modificărilor survenite de-a lungul timpului în compania ta și îți oferă acces la o arhivă cu foștii angajați. Alături de un soft calcul salarii, cele două soluții eficientizează două dintre cele mai solicitante sarcini ale unui department de resurse umane, și anume managementul personalului, al contractelor și operațiunile de salarizare din fiecare lună. O utilitate foarte importantă a unui soft administrare personal este posibilitatea de a gestiona electronic toate documentele angajaților tăi: documente necesare angajării, contracte de muncă, evidența controalelor medicale, rapoarte, cereri de concediu, învoiri, delegații sau altele.

În cazul în care consideri că organizația pe care o conduci poate beneficia de pe urma unor soluții software performante, precum soft calcul salarii sau soft administrare personal, îți recomandăm o discuție cu specialiștii UCMS by AROBS. Ei îți vor prezenta aplicațiile dezvoltate în cadrul companiei, dp-Payroll și True HR, fiecare cu câte 19 module distincte, prin care să-ți digitalizezi cele mai multe dintre procedurile interne. Îi poți contacta pe cei de la UCMS by AROBS prin email la [email protected] sau la telefon 0720 534 424. Alege dezvoltarea afacerii tale cu soluții performante și intuitive!


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.