Cum să folosești un sistem TMS?

de |

Cum să folosești un sistem TMS?

TMS sau Transport Management System reprezintă un sistem dedicat exclusiv șoferilor livratori care realizează zilnic curse la clienți. Acest sistem ajută la planificarea și optimizarea rutelor de transport. TMS este compusă din 2 componente interconectate între ele: aplicația mobilă care va fi folosită de către șoferii livratori și aplicația web pe care o vor folosi dispecerii de transport.

O soluție de tip TMS a fost dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS denumită Optimall Logistic. Optimall Logistic este un produs focusat pe creșterea eficienței transportului în livrarea mărfurilor.

De ce ar trebui să folosești un sistem TMS?

  1. Optimizezi toate rutele de transport;
  2. Gestionezi optim resursele din compania ta;
  3. Utilizezi eficient parcul auto;
  4. Reduci costurile de întreținere cu flota.

Sistemul TMS este foarte ușor și intuitiv de folosit. Aplicația WEB se va interfața cu sistemul de gestiune (ERP) al companiei preluând toate informațiile necesare. Aceasta se va folosi de către dispecerii de transport care vor putea realiza următoarele activități: să optimizeze rutele șoferilor livratori, să vizualizeze în timp real statusul rutei, documentele gestionate de către șoferi, încasările, chestionarele etc.

Șoferii livratori care vor folosi aplicația mobilă vor avea posibilitatea de a: vizualiza informații detaliate despre clienți (adresa, cod fiscal, sold, date de contact etc) și de a încasa direct la clienți cu posibilitatea de a printa chitanța pe o imprimantă termică mobilă precum este imprimanta Optimall SUP 80.

Optimall Logistic by AROBS este soluția perfectă pentru companiile care își doresc să optimizeze rutele șoferilor livratori și să consolideze încărcarea mărfurilor. Pe lângă această soluție, în cazul în care compania ta are în componența ei și un dezpozit sau o magazie, îți recomandă să folosești o soluție de tip WMS (Warehouse Management System) care te ajută să gestionezi fluxurile de muncă din depozitul tău precum: recepția mărfii, ieșirea de marfă, transferurile între gestiuni și locații și inventarul, totul printr-un sistem de validare cu coduri de bare.

Pentru informații suplimentare și o ofertă de preț personalizată, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp. Optimizează rutele de transport din compania ta cu ajutorul soluției Optimall Logistic!


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.