Cum te ajută un sistem CRM?

de |

Cum te ajută un sistem CRM?

CRM (Customer Relationship Management) reprezintă un ansamblu de proceduri care vizează îmbunătățirea relației cu clienții și prospecții. Această soluție te va ajuta să gestionezi relațiile externe legate de prospecții și clienții tăi, cât și relațiile interne dintre angajații și departamentele companiei tale.

CRM acoperă activitățile de marketing, vânzări, service, suport și proiecte și nu numai. Folosind o astfel de soluție poți crea campanii personalizate de marketing având posibilitatea de a urmări rata și modul de deschidere a acestora. Procesul de vânzare va fi și el îmbunătățit deoarece soluția CRM are următoarele funcționalități: managementul oportunităților, clienților, furnizorilor, partenerilor, concurenților cât și generarea ofertelor și procesarea comenzilor. Procesele ce țin de departamentele de service și suport tehnic vor fi automatizate deoarece toate tichetele clienților, managementul flotei, mentenanța și reparațiile vor fi gestionate cu ajutorul unei singure soluții, soluția CRM.

Beneficiile sistemului CRM sunt următoarele:

1. CRM te va ajuta să crești semnificativ vânzările companiei tale;
2. Aplicația are o interfață friendly și este foarte ușor de utilizat;
3. Economisești timpul prin automatizarea tuturor proceselor;
4. CRM se integrează cu sistemul de gestiune al companiei tale, website-ul companiei cât și cu serviciile de curierat;
5. Soluția poate fi personalizată în funcție de nevoile tale;
CRM6. Îmbunătățești relațiile cu clienții și prospecții tăi;
7. Ai acces la un set de documente în formate standardizate.

Dacă clienții tăi sunt persoane juridice, îți recomandăm să apelezi la o platformă B2B, unde partenerii tăi vor putea comanda produsele tale oricând își doresc. Accesul la această platformă se va face folosind un username și o parolă, fiecare client în parte având setate promoțiile și istoricul comenzilor la doar câteva click-uri distanță.

Pentru informații suplimentare și o ofertă de preț personalizată, nu ezita să ne scrii la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.