Cum te pot ajuta serviciile de monitorizare GPS să faci economii?

de |

Cum te pot ajuta serviciile de monitorizare GPS să faci economii?

Principala resursă care pune în mișcare flota auto este cea financiară. Pentru a evita pierderile nejustificate de bani, managerii de flotă au la dispoziție diverse soluții pentru a optimiza cheltuielile. Una dintre cele mai bune soluții este reprezentată de serviciile de monitorizare GPS de la Alarma.ro. Te-ai gândit vreodată cum un GPS auto îți poate aduce economii substanțiale în bugetul flotei tale?

Elimină pierderile nejustificate de carburant

Sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro te ajută să reduci drastic pierderile nejustificate de carburant, cauzate de furturi, stilul de condus agresiv sau staționările cu motorul pornit. Scăderile bruște de combustibil din rezervor sunt alertate rapid, pe orice device care dispune de acces la platforma Alarma.ro.
În cazul vehiculelor de mari dimensiuni, Alarma.ro oferă ca și soluție eficientă sonda litrometrică, dispozitiv care vine în completarea sistemului de monitorizare GPS și care îți reflectă o imagine exactă asupra combustibilului din rezervor, a alimentărilor și a consumului.

Cel mai bun aliat al managerilor

Prin alegerea sistemului GPS de la Alarma.ro, dispui de rapoarte și analize complexe, care nu doar că îți vor oferi toate informațiile exacte asupra activității flotei tale, dar te vor ajuta și în identificarea eventualelor probleme greu de sesizat, care duc la scurgeri de bani. Nu vei mai pierde timp, bani și energie în încercarea de a face aceste rapoarte de unul singur, deoarece acest sistem face acest lucru în locul tău, cu o mult mai mare acuratețe.

Funcțiile de care dispune acest sistem îți vor oferi un control mult mai mare asupra flotei tale și o comunicare îmbunătățită cu șoferii vehiculelor. Totodată, ai posibilitatea de a gestiona și alege rutele pe care le vor parcurse șoferii tăi, astfel că livrările vor fi efectuate într-un interval de timp optim, cu un consum redus de carburant.

Monitorizare la cel mai bun preț

Alarma.ro îți oferă tot ce ai nevoie pentru o bună administrare a flotei tale auto și a bugetului, prin simpla instalare a unui sistem de monitorizare GPS. Din dorința de a ține motoarele în mișcare, în ajutorul tău vine noua ofertă de numai 145 euro/mașină, cu o licență standard pe o perioadă de 2 ani.

Nu-i așa că îți dorești și tu să scapi de grijile cu flota auto și să înregistrezi economii substanțiale? Din fericire, Alarma.ro vine cu soluția potrivită pentru nevoile flotei tale!

Aplică acum!


Comunicat de presă

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro