Află cât poți să economisești folosind serviciile de monitorizare potrivite pentru flota ta

de |

Fă economii folosind serviciile de monitorizare potrivite pentru flota ta

Nu știi ce să mai faci ca să scazi consumul de combustibil al flotei tale? Sistemul tău de monitorizare gps este învechit și nu îți oferă datele de care ai nevoie pentru a-ți monitoriza eficient flota? Cum ar fi să ai posibilitatea să faci economii prin simpla accesare a unui calculator consum auto?

La toate aceste întrebări răspunde sistemul de monitorizare de la Alarma.ro.

Sistem de monitorizare modern

Știm cât de importante sunt cheltuielile care vin odată cu rularea vehiculelor din flotă. De foarte multe ori se dovedește a fi dificilă ținerea lor sub control. Situațiile neprevăzute sunt mereu o amenințare, mai ales atunci când vehiculele se află în deplasare și determină întotdeauna cheltuieli suplimentare.

Din fericire, sistemele de monitorizare gps moderne, conțin numeroase funcționalități care permit managementul in detaliu a flotei auto. Acestea generează date extrem de diverse, de la o simpla localizare gps, la rapoarte și analize complexe de exploatare a vehiculelor. În acestea intră informații precum stilul de condus al șoferilor care poate fi îmbunătățit considerabil, alimentări, consum, kilometri efectuați sau chiar furturi de marfă sau combustibil.

Costul unor astfel de sisteme nu ar trebui să mai fie o problemă pentru companii. Acestea ar trebui să fie accesibile și să poată fi implementate ușor. Alarma.ro pune la dispoziția companiilor servicii de monitorizare la un preț imbatabil! Cu doar 145 euro/ mașină, beneficiezi de monitorizare de calitate și montaj pe o perioadă de 2 ani!

Calculează-ți economiile

Peste 50% din costurile generate de rularea mașinilor este dat de consumul de combustibil, acesta fiind un factor determinant în stabilirea bugetului alocat flotei auto. Cum ar fi dacă aceste costuri, doar cele generate de combustibil, ar scădea cu doar 20%?

Să luam, ca și exemplu, o flotă de 10 vehicule care rulează, în medie, 2000 km/lună fiecare cu un consum de 12%. Asta înseamnă un consum de 2400 litri/lună la un preț de 12.000 lei. Dacă scădem cu doar 20% aceste costuri, obținem o economie lunară de 2.400 lei.

Calculează-ți și tu economiile pe care le-ai putea face cu flota ta auto folosind serviciile de monitorizare de la Alarma.ro

Află mai multe! 


Articol publicitar
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro