Secțiile de poliție locală din Bartolomeu și Tractorul, deschise publicului

de |

Secțiile de poliție locală din Bartolomeu și Tractorul, deschise publicului

Începând cu acest an, poliția locală va avea birouri în toate cartierele din Brașov, asta după ce, în anul 2014 au fost deființate toate secțiile de cartier ale Poliției Locale Brașov. Astfel, autoritățile își propun să imbunătățească nivelul de comunicare dintre poliție și cetățeni, dar și să intervină mai rapid acolo unde este nevoie.

Primele două birouri care și-au început deja activitatea sunt cele din Bartolomeu și Tractorul. Acestea sunt deschise publicului și au un program normal de funcționare.

Secția din cartierul Bartolomeu se află pe strada Ioan Bogdan, nr.2, în apropiere de piață. Cei care doresc să ia legătura cu agenții de poliție ce aparțin acestei secții, pot suna la numărul de telefon 0728.289.626 sau pot merge la adresa menționată anterior.

Biroul poliției locale din cartierul Tractorul este amplasat tot în zona pieței, pe strada Olteț, nr.14. Cetățenii pot solicita ajutorul agenților de poliție la numărul de telefon 0728.289.662 sau în mod direct, prezentându-se la sediu.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Anca Lăutaru, „cetățenii au început să se adreseze direct celor două secții, unde au fost înregistrate deja o serie de reclamații”. De asemenea, aceasta a mai adăugat că biroul secției din cartierul Astra se află în proces de amenajare, personalul fiind deja activ în zonă.

Pe lângă secțiile locale de poliție, orice sesizare poate fi adresată dispeceratului central al Poliției Locale Brașov, la numărul de telefon 0268.954.

Sursă informații & foto: bizbrasov.ro