La schi cu Wind Discovery după noua metodă franceză!

de |

Vino la ski cu Wind Discovery și învață să schiezi după noua metodă franceză, în Azuga sau Predeal, jud. Brașov.

Noi, echipa Wind Discovery organizăm tabere de iarnă și oferim lecții de ski individuale și lecții de grup. Ne dezvoltăm activitatea în stațiunile Azuga și Predeal din județul Brașov. Te așteptăm!

Ski-ul este pasiunea și business-ul nostru și ne dorim să excelăm în ceea ce facem!

Tocmai din acest motiv, suntem constant în continuă evoluție și căutăm mereu inovația în domeniu.

Înființată încă din anul 1946, L’Ecole National de Ski et d’Alpinisme din Franța a ajuns la o metodică de predare a schiului bine studiată și pusă la punct. Instructorii Wind Discovery sunt acreditați să predea această metodă, garantând astfel un nivel ridicat de predare.

tabara-ski-wind-discovery

În orice domeniu in care facem primii pași avem nevoie de o fundație care se construiește psihologic și fizic. De exemplu, debutanții (începătorii) reacționează bine dacă primele lecții de ski sunt într-un cadru calm și senin, fără să fie forțați cu nimic. Copiii la 4-6 ani pot să aibă primele experiențe cu ski-ul, într-un stil mai ludic, nu neapărat cu deplină concentrație asupra ski-ului. Fără presiune, fără așteptări exagerate, fără stres.

Recomandăm cu încredere începerea schiului de la vârsta de 4-5 ani. Pentru cei mici se deschide o lume nouă!

lectii-ski-copii-brasov-wind-discovery

Cursanții intermediari și avansați nu au o vârstă anume. Prin cunoașterea tehnicii și o bună pregătire fizica, riscul accidentarii este redus. Schiul nu este un sport de supraviețuire! Cu o metodă eficientă, oricine poate învăța să schieze!

Cu toate acestea, o metodă de ski nu garantează succes în sine. Relația între instructor-elev este esența, conexiunea între cei doi este punctul de pornire, care trezește curiozitatea și păstrează scânteia în cursant, fie el adult sau copil. Iar aici ne mândrim cu propria noastră experiență, dobândită în peste 5 ani de activitate și susținută de opiniile a multor clienți mulțumiți, cu care am avut onoarea să lucrăm de-a lungul anilor.

Iarna aceasta, vino și tu să înveți să schiezi în siguranță, după noua metodă franceză!

Echipa Wind Discovery te așteaptă!
Ne găsiți pe https://www.winddiscovery.ro
Telefon: 0723.327.815
E-mail: [email protected]


Articol publicitar