Cum să planifici rutele agenților de vânzări

de |

Activitatea unui agent de vânzări este una foarte complexă. Acesta trebuie să se asigure că întregul proces de vânzare decurge bine și că ambele părți (atât vânzătorul cât și cumpărătorul) sunt mulțumite. Este necesar să le oferim agenților de vânzări soluții pentru a-și automatiza munca. O soluție destinată automatizării forței de vânzări este Optimall SFA by AROBS.

Iată cum va arăta ziua unui agent de vânzări care folosește soluția Optimall SFA:

1. Începutul zilei

Accesează aplicația Optimall SFA de pe dispozitivul folosit (smartphone sau tabletă cu sistem de operare Android). Verifică apoi pe care clienți trebuie să îi viziteze și istoricul interacțiunilor cu aceștia.

2. Vizita la clienți

Ajunge la clienți în ordinea cronologică setată în aplicație, discută cu aceștia despre necesarul de produse de care aceștia au nevoie, dacă este cazul oferă un discount promoțional, completează comanda folosind aplicația Optimall SFA iar mai apoi o trimite direct în sistemul de gestiune și contabilitate. Dacă este nevoie, acesta poate emite factura sau încasa direct la client cu posibilitatea de tipărire a facturii/chitanței cu ajutorul unei imprimante termice mobile.

3. Închiderea zilei

Sincronizează toate datele preluate în ziua respectivă din aplicația Optimall SFA. Iar mai apoi accesează rapoartele personalizate privind activitatea zilnică și se asigură că totul a decurs bine.

OptimallEste ideal ca agenții de vânzare să folosească o soluție de tip SFA deoarece aceasta le va permite să acopere mai mulți clienți într-un timp mai scurt. Totodată, toate datele vor fi sincronizate, eficientizând astfel munca de sincronizare manuală a datelor.

Echipa Optimall by AROBS a dezvoltat un serviciu pentru integrare ERP cu magazin online care vine în ajutorul companiilor care realizează comerț electronic. Aceasta îi va ajuta să sincronizeze toate datele importante cu privire la preț, stocuri între magazinul online și ERP-ul companiei.

Pentru informații suplimentare și o ofertă de preț, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.