Rute mai rapide, consum mai mic de carburant și uzură mai puțină a flotei tale – cu Optimall Logistic by AROBS

de |

Rute mai rapide, consum mai mic de carburant și uzură mai puțină a flotei tale – cu Optimall Logistic by AROBS

Un software de transport automatizează gestionarea flotei, iar acesta este un motiv suficient de bun pentru a apela la el. Acesta poate optimiza rutele și poate eficientizarea volumul de încărcare al mărfii, . reprezentând, cu adevărat, o soluție completă pentru distribuitori sau producători, iar Optimall Logistic by AROBS reprezintă una dintre cele mai bune variante.

Ce reprezintă soluția Optimall Logistic?

Este vorba despre o soluție creată în mod special pentru optimizare rute, însă în același timp acest software oferă acces și la diverse informații necesare în vederea unei eficientizări maxime a procesului de distribuție.

Optimall Logistic este mai mult decât o soluție software, reprezentând modalitatea perfectă de a reduce costurile legate de procesul de distribuție, iar în felul acesta de a obține profituri mai mari.

Ce funcționalități oferă acest software?

Software-ul Optimall Logistic are două componente, respectiv aplicația desktop și aplicația mobilă care le este dedicată livratorilor. Cu ajutorul aplicației desktop, managerii de flotă sau dispecerii au șansa de a planifica, de a optimiza rutele și de a ține evidența documentelor necesare.

Astfel, Optimall Logistic va planifica în cel mai eficient mod posibil ruta, ținând seama de comenzile care trebuie livrate, de vehiculele disponibile din întreaga flotă, respectiv de alte particularități ale destinațiilor.

În ceea ce privește optimizarea rutelor, acest software va alege de fiecare dată traseul cel mai scurt din punct de vedere al numărului de kilometri, iar în acest fel va fi scăzută în mod considerabil uzura flotei.

În același timp, cu ajutorul Optimall Logistic, vor fi eficientizate livrările, iar alături de Optimall SFA pentru automatizare vânzărilor, vor fi furnizate informații legate de statusul livrării și informațiile privind stocurile, clienții, produsele și prețurile în timp real. În ceea ce privește utilizarea aplicației mobile Logistic, cu ajutorul acesteia, șoferii livratori vor primi informațiile necesare despre livrări.

Este vorba, așadar, despre un software perfect pentru a obține rute mai rapide, pentru a înregistra un consum mai mic de carburant și pentru a uza cât mai puțin vehiculele de transport și livrare din flota companiei. Hai să digitalizăm împreună afacerea ta!