Revoluționarea plăților mobile cu ajutorul sistemului mPOS în România

de |

Revoluționarea plăților mobile cu ajutorul sistemului mPOS în România

Tehnologia a evoluat rapid în ultimii ani în România, iar una dintre cele mai importante și mai vizibile schimbări a fost adoptarea sistemelor POS mobile, cunoscute sub numele de mPOS. Acestea revoluționează modul în care afacerile din România gestionează tranzacțiile și interacționează cu clienții, oferind beneficii în ceea ce privește eficiența, siguranța și flexibilitatea.

Peste 50% dintre români optează pentru plăți digitale

Unul dintre cele mai mari beneficii ale sistemelor mPOS este posibilitatea de a accepta plăți prin intermediul telefoanelor mobile, cu ajutorul tehnologiilor NFC (Near Field Communication) sau prin scanarea codurilor QR pentru a genera un bon digital,  adică paperless. Acest lucru face procesul de plată mult mai rapid și mai convenabil pentru clienți, ceea ce poate duce la o creștere a vânzărilor și a satisfacției clienților.

Rezultatele unui studiu din 2022 realizat de eService și alte entități ale Grupului EVO, împreună cu Visa, indică că aproape 6 din 10 români preferă să plătească cu cardul. De asemenea, numerarul reprezintă pentru ei o opțiune doar atunci când punctele de plată nu beneficiază de o metodă de plată digitală.

POS mobil în afaceri pentru nevoile clienților

În România, sistemele mPOS sunt în continuă dezvoltare și adaptare pentru a se conforma cu nevoile afacerilor și clienților din țară. MonePOS by AROBS a fost conceput pentru a fi folosit și întreținut cu ușurință, ceea ce îl face accesibil pentru afaceri de orice mărime.

De exemplu, un astfel de POS mobil este ideal pentru întreprinzătorii mici și medii care realizează plăți digitale în domenii precum mobilitate urbană, curierat, retail sau food delivery. Acest lucru permite afacerilor să își gestioneze eficient tranzacțiile și să ofere un serviciu excelent clienților.

mPOS pentru plăți mobile, indispensabil în viitor

Sistemul mPOS este o soluție revoluționară pentru plățile mobile în România, și nu numai, care oferă afacerilor beneficii precum viteză și siguranță în procesul de plată, precum și posibilitatea de a oferi clienților posibilitatea de a plăti prin intermediul telefoanelor mobile. Așadar, afacerile din România ar trebui să caute un preț mPOS cât mai avantajos pentru a-și integra soluția o soluție de a încasa plata cu cardul.


Noutăți de la MonePOS by AROBS