Ca să iei decizii eficiente, ai nevoie de rapoarte rapide. La noi, un raport = 1 secundă

de |

Ca să iei decizii eficiente, ai nevoie de rapoarte rapide. La noi, un raport = 1 secundă

Compania SAS Grup a apărut pe piață în anul 2002 și s-a consacrat ca fiind primul producător de sisteme gps din România. În cei peste 18 ani de experiență ca furnizor de servicii de monitorizare gps auto, SAS Grup a reușit să deservească peste 4000 de clienți din întreaga țară.

Folosind o tehnologie de ultimă generație, SAS Grup oferă clienților săi soluții complete de localizare GPS, fapt ce situează compania în topul furnizorilor de servicii de monitorizare flotă pe piața românească.

Soluții online oriunde și oricând

Pentru că timpul este prețios și noi suntem mereu în mișcare, SAS Grup a creat o modalitate prin care informația de care avem nevoie să fie disponibilă de oriunde și oricând. Platforma SASFleetWeb pune la dispoziția oricărui utilizator datele solicitate în cel mai scurt timp. Fie că este vorba doar despre localizare unui autoturism din flotă sau date complexe precum rapoarte zilnice sau anuale, informația ajunge la tine într-o secundă.

Prin intermediul platformei SASFleetWeb, poți obține informații precum datele de identificare a șoferului, kilometrii reali efectuați de mașină, cosumul de combustibil, alimentări, etc. Aceste informații sunt parte a unor rapoarte.

Ce fel de rapoarte se pot emite din aplicație?

Rapoarte analitice

Acest tip de rapoarte analizează fiecare vehicul din flotă. Ca și exemplu de informații care pot fi obținute prin intermediul rapoartelor analitice se numără foaia de parcurs grafică (vedem traseul urmat de vehicul pe hartă) și foaia de parcurs tabelară (traseul urmat de vehicul este desfășurat sub forma de tabel în care sunt înșirate strazi, localități, viteză de deplasare, ore de pornire sau oprire, distanțele), kilometrii făcuți în interese personal, alimentările cu combustibil sau consumul înregistrat.

Rapoarte sintetice

Aceste rapoarte oferă date raportate la întreaga flotă auto monitorizată. Informațiile sunt preluate individual de la fiecare gps auto instalat iar apoi procesate și organizate în baze de date tabelare pentru un acces rapid. Datele pe care le putem obține prin intermediul acestor rapoarte sunt esențiale pentru o monitorizare eficientă a flotei. De exemplu, consumul de combustibil lunar al flotei, stilul de condus, kilometrii efectuați lunar și anual de flotă sau kilometrii în interes personal, fișa activității zilnice, toate acestea sunt detalii care influențează costurile unei companii deținătoare de vehicule.

Importanța monitorizării flotei auto este determinată de eficiență. Pentru a produce, vehiculele trebuie să fie mereu în mișcare. Dar nu cu orice preț. Cu puțin ajutor câștigul companiilor deținătoare de flote poate să fie acum mai mare.

Soluțiile SAS Grup au fost gândite în acest scop. Nu credem în risipa. Noi credem în eficiență.

Fiecare aspect contează. Încearcă și tu soluțiile noastre și convinge-te.


Comunicat de presă

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro