Promovare pe Ghid Local Brașov

de |

Promovare Brașov – Promovează-ți afacerea pe Ghid Local Brașov!

Îți poți promova afacerea, produsul sau serviciile oferite cu ajutorul nostru! Ghid Local Brașov îți pune la dispoziție un pachet complex de promovare. Pachetele de promovare pot fi personalizate în funcție de nevoile tale și specificul afacerii pe care vrei să o dezvolți. Pe lângă platforma online, proiectul Ghid Local include mai multe concepte strategice de promovare online și offline. Promovarea poate fi doar la nivel local, dar și la nivel național, franciza fiind prezentă și în orașele Cluj-Napoca și Oradea, unde deja funcționează foarte eficient!

Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele noastre si ofertele de pret, ne poti contacta la numarul de telefon 0756 370 045, pe adresa de mail [email protected] sau completand formularul de mai jos:

 

Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a putea fi contactat în vederea unei colaborări.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ghid Local Brașov înseamnă:

Website

Site-ul Ghid Local Brașov reprezintă o sursă informațională complexă atât pentru cei care locuiesc în oraș, cât și pentru cei care doresc să îl viziteze. Site-ul este structurat pe mai multe categorii utile și ușor de navigat, fiind o „unealtă” valoroasă pentru cei care vor să descopere Brașovul văzut altfel!

Franciza Ghid Local

Revista bilingvă City Guide

Revista City Guide este tipărită în peste 5000 de exemplare, cu apariție din două în două luni. Este distribuită în mod gratuit turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc).

Franciza Ghid Local

City Card și aplicație

Top City Card este un card de recomandări turistice, culturale și comerciale, prin intermediul căruia deținătorii acestuia beneficiază de reduceri și gratuități, precum și de ghidaj turistic. Cardul, alături de aplicația Top City Card (iOS, Android), îndeplinește trei funcții: recomandări locuri deosebite + beneficii city card + ghidaj turistic. 

City Card și aplicație Iulie 2017

 

Hărți locale personalizate

Harta personalizată a orașului este, la rândul ei, tipărită în peste 5000 de exemplare / 2 luni. Este distribuită alături de revista City Guide sau individual, în mod gratuit, turiștilor și localnicilor la puncte strategice din oraș (centre de informare turistică, restaurante, hoteluri, cafenele, etc).

Hărți locale personalizate Iulie 2017

 

Comunitate online

Conceptelor de mai sus, li se adaugă și o comunitate online în rețelele de socializare. Cu peste 107.000 de aprecieri pe pagina de Facebook Cluj.com – Ghid Local și peste 17.000 pe Ghid Local Oradea (unde proiectul funcționează de puțin timp), Social Media reprezintă un punct forte și în cazul Ghid Local Brașov! Activitatea Ghid Local pe rețelele de socializare presupune interacțiune și schimb informațional continuu cu o comunitate de oameni tot mai implicați în viața orașului.

Franciza Ghid Local

Îți punem așadar la dispoziție un pachet complet și complex de Promovare pe Ghid Local Brașov, care poate fi personalizat în funcție de nevoile și direcția pe care dorești să o imprimi afacerii tale!

Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele noastre si ofertele de pret, ne poti contacta la numarul de telefon 0756 370 045, pe adresa de mail [email protected] sau completand formularul de mai sus.