Merită să investești într-un program de calcul salarii sau soft payroll?

de |

Merită să investești într-un program de calcul salarii sau soft payroll?

Merită sau nu să investești într-un soft payroll pentru a administra toate procedurile salariale din cadrul companiei tale? Nu este niciun secret că pe măsură ce o afcere se extinde tot mai mult, numărul de angajați crește iar activitatea devine mai complexă. Prin urmare procedura de salarizare capătă noi proporții, iar în acest caz un program calcul salarii este o opțiune demnă de luat în calcul de către persoanele cu putere decisivă. Iată câteva aspecte pe care să le iei în considerare atunci când te decizi dacă sa achiziționezi sau nu un soft payroll:

» Un program calcul salarii răspunde celor mai mari provocări ale companiilor

Pentru că procedura de salarizare este foarte amplă și implică modificări legislative constante. Așa se face că trebuie să fii informat în permanență asupra noutăților legislative deoarece calcul salarial este puternic influențat de aceasta.

» Softul payroll ține erorile de salarizare deoparte

Mai mult decât atât, fiind un program digital de gestiune salarială, efectuarea corectă a calculelor este sigură și intervenția erorilor este puternic minimalizată. Pe de altă parte, un soft payroll permite jonglarea cu mai multe funcționalități, astfel încât să poți îndeplini cât mai multe sarcini, toate într-un interval de timp foarte scurt, astfel încât să realizezi plățile la timp.

» Generează automat rapoarte și alte documente utile

Un program calcul salarii pe lângă funcția de bază, deține și alte funcționalități utile. Desigur, mai ales dacă vorbim despre un soft payroll performant. Atunci acesta te ajută și să generezi automat toate rapoartele necesare atât pentru instituțiile statului, cât și cele pentru managementul intern. Te bucuri astfel de flexibilitate și ai o evidență clară asupra tuturor proceselor din compania ta.

Alege dp-Payroll pentru a livra salariile cu promptitudine pe baza noilor reglementări legislative

Soluția software dp-Payroll comercializată de UCMS by AROBS deține 19 module și se poate personaliza pe orice tip de afacere, indiferent de domeniul de activitate. Softul permite autonomie deplină, putând fi configurat în funcție de necesitățile tale, indiferent că ai de gestionat salariile a 50 de angajații sau chiar 1000. Pentru ca utilizatorii să beneficieze de o experiență pozitivă, echipa de suport este mereu pregătită să ofere consultanță pentru orice fel de problemă, fie ea de natură legislativă, fie de natură tehnică. Pentru a afla mai multe despre avantajele softului dp-Payroll contactează-i pe specialiștii UCMS la [email protected] sau la telefon 0720 534 424.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.