De ce să utilizezi softuri pentru calcularea salariilor și gestionarea recrutării?

de |

De ce să utilizezi softuri pentru calcularea salariilor și gestionarea recrutării?

Utilitatea softurilor în vederea automatizării sarcinilor din departamentele de HR și payroll se simte tot mai acut. În cazul unui program calcul salarii, efectuarea automată a calculului pentru salariu net și brut, concedii și indemnizații conform legislației în vigoare ușurează sarcinile unui contabil. La fel de mult un software de recrutare ușurează procesul de colectare a datelor candidaților în vederea selectării celui mai potrivit.

Procesele manuale și sarcinile repetitive încă ocupă o bună parte din timpul specialiștilor. De aceea, de-a lungul timpului tehnologia a încercat să găsească cele mai bune soluții, pentru a asigura un flux de lucru optim. Așa au apărut soluțiile software. Dar care este utilitatea lor?

1. Colectează datele digital și lucrează pe baza lor

Un program calcul salarii funcționează pe baza datelor din sistem, adică informațiile contractuale alături de cele legislative. Odată centralizate datele în soft, calculul se va face automat. Nu va fi nevoie să consulți informațiile din locuri diferite, ceea ce este cu adevărat o economisire de timp productivă. Similar funcționează și un software de recrutare. Se poate integra cu platforme de recrutare cunoscute, astfel că poate colecta CV-urile și scrisorile de intenție direct. Ulterior, pe baza unor filtre, se pot selecta candidații care se potrivesc cel mai bine cerințelor postului.

2. Procedurile de lucru se desfășoară mai organizat

Sarcinile repetitive sunt înlocuite cu cele automate prin intermediul softurilor dedicate. De aceea, ai o evidență mai clară asupra sarcinilor care trebuie îndeplinite. Acest lucru se datorează butoanelor de lucru care sunt integrate în soft într-un sistematizat, respectând pașii de lucru.

3. Reducerea riscului de intervenire a erorilor umane

În orice fel de lucru există riscul intervenției erorilor umane. Cu atât mai mult în procedurile administrative. Un program calcul salarii automat reduce acest risc deoarece lucrează cu date precise. De asemenea, la baza funcționării lor se află reglementările legislative, astfel că sunt respectate normele în vigoare. Astfel că și rezultatele sunt corecte.

Merită să investești într-un software de recrutare și calculare a salariilor?

Da. Eficiența lor este dovedită. Câștigi cu siguranță timp și te bucuri de procedee fluide. Mai mult, corectitudinea calculelor este cu siguranță un beneficiu demn de luat în seamă. De exemplu soluțiile companiei UCMS by AROBS, pe lângă avantajele deja menționate, vin la pachet cu o experiență de 24 de ani. Mai mult, atât programul de calcul salarii dp-Payroll, cât și True HR, software de recrutare pot fi configurate în funcție de nevoile existente. Află detalii despre cele două softuri la [email protected] sau la 0720534424.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.