Economisiți timp și bani în procesul de distribuție cu Optimall Logistic by AROBS

de |

Economisiți timp și bani în procesul de distribuție cu Optimall Logistic by AROBS

Pentru o afacere care se ocupă de logistică sau transport de bunuri de orice fel, un software de management al transportului este o necesitate absolută și poate fi singura modalitate prin care puteți întrece concurența. Un software de management al transportului reprezintă o soluție performantă care poate îmbunătăți logistica și operațiunile legate de transport, contribuind la servicii mai bune pentru clienți și la facilitarea operațiunilor zilnice care au loc în departamentul de transport. Un software de management al transportului precum Optimall Logistic by AROBS permite companiilor să transporte mărfuri la destinație într-un mod eficient, sigur și cât mai rentabil.

Iată care sunt principalele avantaje ale utilizării unui software de management al transportului:

Optimizare rute și eficientizare a volumului de încărcare marfă

Software-ul de management al transportului Optimall Logistic by AROBS contribuie la reducerea cheltuielilor asociate cu transportul mărfurilor prin funcția de optimizare rute. Prin reducerea propriilor cheltuieli de transport, afacerile își pot extinde serviciile pentru clienți, se pot dezvolta la nivel național și pot oferi servicii pentru clienți la un cost redus, ceea ce le poate oferi un avantaj major față de concurență.

În trecut, optimizarea rutelor era efectuată manual, însă nu a oferit niciodată rezultate la fel de bune precum oferă un software de management al transportului. Optimizarea rutelor se referă la determinarea celor mai scurte rute, ținând cont de factorii operaționali, printre care volumul de livrări, lungimea rutelor, numărul de vehicule utilizate, timpul, ambuteiajul, costul combustibilului și alți factori care pot influența în mod semnificativ livrările. Optimizarea manuală poate fi acum înlocuită cu succes de un software de management al transportului, care oferă rezultate mai precise, ținând cont de constrângerile operaționale reale.

Pe lângă funcționalitatea de optimizare rute, aplicația Optimall Logistic ajută la eficientizarea volumului de încărcare marfă. Așadar, fiecare autovehicul din flotă va porni pe ruta predefinită cu volumul optim de marfă pentru livrare. Acest proces va cotribui la livrări eficiente, sigure și ecologice.

Prin utilizarea software-ului Optimall Logistic în combinație cu Optimall SFA pentru automatizarea forței de vânzări, aplicație software oferită tot de AROBS, producătorii și distribuitorii pot beneficia de o creștere semnificativă a productivității companiei lor.

Urmărirea livrărilor în timp real

Software-ul de management al transportului Optimall Logistic by AROBS permite companiilor să vizualizeze și să urmărească livrările de marfă în timp real. Veți știi astfel unde se află șoferii și vehiculele în orice moment și puteți chiar să verificați precizia rutei oferite de software. Optimizarea rutelor reduce timpul de tranzit cu minim 20% și, prin urmare, reduce semnificativ costurile de transport, dar și uzura flotei și numărul de mașini necesare în flota de distribuție. De asemenea, urmărind livrările în timp real, vă puteți asigura că șoferii respectă traseul și că nu împiedică siguranța livrărilor.

În cele din urmă, software-ul de management al transportului ajută la eficientizarea întregului lanț de distribuție și la îmbunătățirea productivității. Optimizarea rutelor, vizibilitatea deplină asupra livrărilor, transparența și capacitatea de a vă informa clienții când vor intra în posesia bunurilor lor, facilitează operațiunile generale ale companiei și eficientizează lanțul de aprovizionare.

Hai să digitalizăm împreună afacerea ta!