Pregătire gratuită pentru elevii ce susțin examenul de Bacalaureat

de |

Pregătire gratuită pentru elevii ce susțin examenul de Bacalaureat

Universitatea Transilvania din Brașov organizează și în acest an cursuri de pregătire pentru examenul de Bacalaureat. Cursurile sunt concepute sub forma unor module interactive și vor fi susținute de către profesori universitari din cadrul Facultății de Litere și Facultății de Matematică și Informatică.

Pregătirea pentru Limba și literatura română va avea loc în corpul T al universității (Bulevadrul Eroilor, nr .25), începând cu 23.02.2018, iar cea pentru matematică se va desfășura în corpul P (Strada Iuliu Maniu, nr. 50), din data de 01.03.2018.

La română vor fi abordate subiecte precum: utilizarea corectă a limbii române în diverse situații de comunicare, operele marilor clasici, prozatorilor interbelici și poeților canonici, argumentarea în scris și oral, curente și epoci literare, precum și analiza stilistică a textelor literare și nonliterare.

La matematică, elevii vor participa la cursuri de algebră, geometrie sau trigonometrie, dar și analiză matematică.

Cursurile organizate de Universitatea Transilvania se adresează tuturor elevilor din Brașov și împrejurimi, care au nevoie de ajutor pentru a promova examenul de Bacalaureat. Aceștia pot alege materia la care doresc să participe, toate cursurile fiind gratuite. Mai multe detalii despre calendarul modulelor de pregătire puteți găsi aici.

Sursă informații: adevarul.ro, unitbv.ro

Sursă foto: wikimapia.org