Simplifică procedurile de payroll din compania ta cu un soft salarizare

de |

Soft salarizare

Operațiunile complexe din domeniul payroll au nevoie de un soft salarizare de încredere pentru a fi efectuate cu rapiditate. Un program pontaj vine în completarea acestuia, deoarece poate să preia datele de prezență ale angajaților și să le importe în programul de calcul de salarii. Acestea sunt două dintre soluțiile software pe care le poți implementa în compania ta pentru un flux mai rapid al operațiunilor interne.

Odată cu trecerea timpului și din cauza contextului pandemic, specialiștii din domeniul HR și al salarizării simt necesitatea digitalizării sarcinilor pe care le au de îndeplinit. Cu ajutorul unor aplicații precum soft salarizare sau program pontaj, aceștia au parte de un ajutor pe care se pot baza. Principalele caracteristici ale unor astfel de soluții software sunt modul intuitiv de operare și rapiditatea. Prin utilizarea lor, se economisesc resurse materiale, timp și energie.

Folosește un soft salarizare pentru operațiuni rapide de payroll

Pentru eficientizarea procedurilor de calcul de salarii, tehnologia este un sprijin important care reduce volumul de muncă al specialiștilor din organizația ta. Șansa ca erorile umane să apară sunt mai mici dacă se folosește un soft salarizare, deoarece se pot seta anumite avertizări care să apară atunci când o valoare introdusă în sistem nu este corectă. Totodată, îți oferă o evidență clară asupra contribuțiilor plătite ca angajator.

Cu un program pontaj, ai o imagine de ansamblu asupra datelor de prezență ale salariaților, iar aceștia pot solicita zile de concediu fără a fi nevoie de proceduri complicate. O astfel de soluție software vine în completarea unui soft salarizare, deoarece oferă acces la informații necesare pentru efectuarea operațiunilor specifice de payroll. În acest mod, calcul lunar de salarii se realizează mult mai repede, fără a fi nevoie de procese manuale care necesită un timp îndelungat.

Sprijnă activitatea companiei tale cu un program pontaj

Pentru a evita semnarea de mână a unor hârtii care să confirme prezența angajaților la punctele de lucru ale companiei, poate fi utilizat un program pontaj cu numeroase beneficii. În funcție de nevoile diferite ale fiecărei organizații, acesta poate fi configurat pentru a prelua date în mai multe feluri. Angajatul se poate ponta cu o cartelă electronică la sediu, iar dacă lucrează în sistem work from home, datele de pontaj pot fi introduse într-o pagină special creată. Ulterior aceste informații se importă într-un soft salarizare, iar procedurile de calcul pot începe.

De asemenea, numărul de ore și de zile muncite de fiecare angajat pot fi precompletate pentru fiecare săptămână. În acest fel, este nevoie de intervenția departamentului de resurse umane doar dacă apar modificări în programul individual al salariatului, precum zile de concediu sau ore suplimentare. Solicitările de concediu de odihnă din partea angajaților pot veni direct prin intermediul unui program pontaj, iar astfel timpul de răspuns se diminuează semnificativ.

Simți nevoia să eficientizezi operațiunile administrative din compania ta? Cei de la UCMS by AROBS, o companie cu o experiență de 25 de ani pe piața din România, au dezvoltat două soluții software complexe. True HR și dp-Payroll sunt folosite lunar de 1.500 de companii din domenii precum Automotive, BPO, Banking, IT, Retail sau Media. Apelează la specialiștii UCMS by AROBS iar împreună veți descoperi cele mai potrivite softuri care să răspundă necesităților specifice ale companiei tale. Contactează-i printr-un email la [email protected] sau la numărul de telefon 0720 534 424 și vei avea parte de îndrumarea unor profesioniști.


Articol publicitar
Noutăți UCMS by AROBS: AICI.
Sursă foto: Freepik.