Parteneriat media STANDARD – (gratuit)

de |
Parteneriat media STANDARD

Dacă organizați un eveniment și doriți ca acesta să fie promovat prin intermediul Ghid Local Brașov, una dintre variantele de promovare este stabilirea unui parteneriat media standard. Acest tip de parteneriat este gratuit. Odată stabilit un astfel de parteneriat, acesta nu mai trebuie reînnoit la fiecare nou eveniment.

Cum funcționează?

E foarte simplu: parteneriatul standard presupune preluarea și publicarea automată de către GhidLocal.com a evenimentelor create pe pagina de Facebook a organizatorilor. În schimb, dorim ca sigla Ghid Local Brașov să apară pe site-ul oficial al evenimentului / organizatorilor, cu link înspre noi ( https://ghidlocal.com/brasov/ ) și/sau pe materialele de promovare (afiș, flyere, pliante, etc).

Sigla noastră poate fi descărcată de aici.

Pașii sunt foarte simpli: trebuie doar să completați formularul de mai jos. 

Formular publicare eveniment - parteneriat standard

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Câteva mențiuni:
-Furnizarea paginii de Facebook e necesară o singură dată, indiferent de numărul de evenimente pe care le aveți acum sau în viitor.
-Preluarea evenimentelor se va face automat, cu ajutorul unui program implementat pe site-ul nostru, și funcționează doar în cazul evenimentelor create pe Facebook.
-Programul va prelua automat inclusiv modificările pe care le faceți pe parcurs în cadrul evenimentului dvs. creat pe Facebook (de ex., dacă schimbați textul descrierii, ora sau locația evenimentului), nemaifiind necesar să ne anunțați în legătură cu aceste modificări.
-Ne rezervăm dreptul de a selecta și, eventual, refuza preluarea și publicarea anumitor evenimente, fără a oferi explicații.

Dacă nu știți cum să creați un eveniment pe pagina dvs. de Facebook, iată un articol explicativ: aici.

Dacă sunteți interesați de stabilirea unui parteneriat media avansat, puteți afla mai multe informații din acest articol.