Optimall SMIS by AROBS: soluția ideală pentru inventar rapid în compania ta

de |

Optimall SMIS by AROBS: soluția ideală pentru inventar rapid în compania ta

Dacă ai avut vreodată de-a face cu procesul de inventariere, știi cât de solicitant și complicat poate fi. Cu toate acestea, nu trebuie să fii prins în capcana documentelor nesfârșite și a erorilor umane. Există o soluție pentru a un inventar mult mai ușor și eficient: Optimall SMIS by AROBS. Descoperă cum această soluție inovatoare poate transforma modul în care compania ta abordează gestionarea inventarului.

Optimall SMIS simplifică procesele și optimizează operațiunile de inventariere

Optimall SMIS este un sistem software conceput pentru a-ți ușura munca atunci când vine vorba de gestionarea inventarului. Cu ajutorul acestui sistem, lași în urmă listelor nesfârșite cu obiecte notate pe hârtie și săptămâni de muncă pierdute în procesul de inventariere. Soluția software pentru inventar este proiectată să-ți ofere o experiență ușoară și eficientă, indiferent de dimensiunea companiei sau de complexitatea acesteia.

Ținând cont de faptul că se următoarea perioadă a inventarierilor, cu noi raportări începând cu luna ianuarie, această soluție te ajută să economisești timp în pregătirea rapoartelor și verificarea corectitudinii acestora. 

Optimall by AROBS îți pune la dispoziție și alte soluții software prin care poți digitaliza afacerea ta, precum aplicația SFA pentru automatizarea forței de vânzări, aplicația Logistic pentru optimizarea rutelor, și multe altele.

Funcționalități avansate pentru o mai bună gestionare a produselor

Funcționalitățile aplicației au ca scop facilitarea gestionării inventarului într-un mod simplu și eficient. Poți să creezi liste de inventar care includ informații despre locație și persoane responsabile. Poți să verifici comenzile de la furnizori, să generezi facturi de intrare și să exporti date către sistemul de gestionare ERP. De asemenea, poți să efectuezi transferuri între locații, locație și persoană responsabilă, persoană responsabilă și locație, sau între două persoane responsabile.

Cu ajutorul aplicației SMIS, poți chiar să emiți bonuri de consum fără a fi necesară atribuirea unui număr de inventar. În plus, ai posibilitatea să generezi documente de retur care vor fi înregistrate în ERP ca facturi de intrare cu valori negative.

Erorile umane sunt eliminate automat

Un alt aspect important al aplicației este eliminarea erorilor umane. Utilizarea Optimall SMIS reduce la minimum riscul de greșeli. Scanezi codurile de bare ale produselor, iar cantitatea numărată se completează în mod automat, eliminând erorile de tastare sau alte erori umane. Această precizie sporită se traduce în evidențe corecte ale stocurilor și într-un proces de inventariere fără probleme. 

Așadar, Optimall SMIS by AROBS este soluția ideală pentru companiile care doresc un inventar ușor. Aduce fluiditate în operațiuni, elimină erorile umane și ajută la economisirea timpului și banilor. Cu Optimall SMIS, te poți bucura de un inventar rapid și eficient în compania ta!