Optimall SFA – soluția ideală pentru business-ul tău

de |

Optimall SFA by AROBS, soluția de automatizare a forței de vânzări, este prezentă pe piața din România încă din anul 2003. Ceea ce o face mai diferită de alte soluții de tip SFA, este faptul că aceasta se integrează în prezent cu peste 73+ sisteme de gestiune.

Optimall SFA este o soluție modulară care poate fi personalizată în funcție de specificul și nevoile business-ului tău. Aceasta este destinată agenților de vânzări care efectuează vizite zilnice la clienți cu scopul de a prelua comenzi, atât în regim Pre Sales cât și în regim Van Sales. Varianta Pre Sales permite preluarea comenzilor, încasărilor și retururilor direct la clienți, livrarea efectuându-se ulterior. Varianta Van Sales permite facturarea direct la client concomitent cu livrarea mărfii.

SFA este compusă din 3 elemente interconectate între ele: aplicația Back Office, aplicația mobilă și interfața cu programul de gestiune (ERP). Cu ajutorul aplicației Back Office instalată pe serverul companiei, ai posibilitatea de a derula următoarele acțiuni: managementul terminalelor mobile, alocarea routing-ului pe agenți, alocarea de nomenclatoare pe clienți/produse, urmărirea comenzilor și încasărilor preluate de către agenți și setarea unor politici de prețuri/blocaje pentru fiecare client în parte.

CRM Contact

Aplicația mobilă Optimall SFA, folosită de către agenții de vânzări, îi va ajuta pe aceștia să deruleze următoarele acțiuni: transmiterea încasărilor, comenzilor, vizitelor și retururilor în timp real direct în sistemul de gestiune, încasarea direct la client cu posibilitatea de tipărire facturi/chitanțe la o imprimantă termică și acces imediat la informații detaliate despre articole, stocuri, discount-uri, promoții etc.

Dacă ai în componența business-ului tău un magazin online, îți recomandăm să folosești un serviciu precum este Optimall WebAPI care te ajută să integrezi magazinul tău online cu ERP-ul companiei pentru ca toate informațiile legate de prețuri, stoc să fie sincronizate în timp real.

Pentru mai multe detalii și o ofertă de preț, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.