Descoperă noua versiune inovativă a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS pentru producători și distribuitori

de |

Descoperă noua versiune inovativă a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS pentru producători și distribuitori

Dacă ești în căutarea unei soluții de automatizare a forței de vânzări, care să îți ofere performanță, flexibilitate și ușurință în utilizare, atunci trebuie să încerci noua versiune a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS. Aceasta este o aplicație pentru Android, care îți permite să gestionezi eficient activitatea de vânzări, de la preluarea comenzilor până la livrarea produselor.

Ce aduce nou noua versiune a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS?

Noua versiune a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS pentru automatizarea forței de vânzări vine cu o serie de îmbunătățiri și funcționalități noi, care îți vor spori productivitatea și satisfacția clienților:

  • Aplicația a fost modernizată cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experiență de utilizare superioară
  • Interfața a fost îmbunătățită, incluzând elemente grafice pentru a putea vizualiza mai ușor rapoartele
  • Utilizatorii se pot autentifica cu amprenta și pot accesa rapid articolele și documentele din aplicație, care pot fi sortate după diferite criterii
  • Aplicația funcționează mai fluid și mai rapid, chiar și pentru nomenclatoare foarte mari, și se sincronizează eficient cu ERP-ul companiei 
  • Localizarea prin GPS este mai precisă, iar procesarea operațiunilor simultane este optimizată
  • Utilizatorii pot trimite acum facturile pe e-mail către clienți direct din aplicație 
  • Aplicația cuprinde un dashboard nou ce permite vizualizarea unui rezumat al activității agenților în timp real.

Cui se adresează noua versiune a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS?

Noua versiune a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS se adresează tuturor producătorilor și distribuitorilor care vor să își automatizeze și eficientizeze activitatea de vânzare. Aplicația pentru automatizarea forței de vânzări este potrivită pentru orice domeniu de activitate, de la alimentar, băuturi, până la construcții, instalații și altele. Aplicația este compatibilă cu orice sistem ERP.

De ce să alegi noua versiune a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS?

Noua versiune a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS este rezultatul a 20 de ani de experiență în domeniul soluțiilor de automatizare a forței de vânzări. Aplicația este dezvoltată de AROBS Transilvania Software, unul dintre cei mai importanți furnizori de software din România. Aplicația este testată de peste 3000 de utilizatori activi zilnic, care au raportat o creștere considerabilă a vânzărilor după implementarea soluției.

Nu mai aștepta și descoperă acum noua versiune a aplicației mobile Optimall SFA by AROBS. Iată un video de prezentare al noii aplicații SFA pentru Android: