Optimall SFA – soluția ideală pentru orice industrie

de |

Cum poți eficientiza procesul de muncă?

Optimall SFA by AROBS este o soluție dezvoltată să vină în ajutorul companiilor producătoare cât și de distribuție. Aceasta digitalizează întreg procesul de muncă al agenților din teren. Dacă până acum agenții din teren erau nevoiți să scrie toate facturile și chitanțele în format fizic, cu ajutorul soluției Optimall SFA, toate procesele se digitalizează.

Această soluție are în componența sa 3 elemente: aplicația Back Office, aplicația mobilă care va fi instalată pe tabletele agenților din teren și interfațarea cu ERP-ul companiei. Este foarte important ca soluția Optimall SFA să poată fi interfațată cu sistemul de gestiune al companiei (ERP) pentru a putea prelua toate datele necesare precum: istoric facturi, nume clienți, adrese etc.

Optimall SFA dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS poate fi personalizată în funcție de nevoile și doleanțele companiei tale. Ceea ce o diferențiază de alte aplicații de tip SFA este faptul că aceasta poate fi folosită în orice tip de industrie, de exemplu FMCG, materiale de construcție, medicale, veterinare, electrice, panificație, optică, servicii și telecomunicații. Orice companie care realizează vânzare în regim Pre-Sales cât și Van-Sales cu ajutorul agenților de vânzări, poate folosi această aplicație în vederea automatizării întregului proces de vânzare.

SFA optimall ian2020

Pentru a-ți eficientiza procesul de muncă, dacă compania ta are în componență și un depozit, îți recomandăm să folosești o soluție de tip WMS. Warehouse Management System este o soluție destinată eficientizării modului de desfășurare a activității logistice din depozit. Această soluție va fi instalată pe cititoare de coduri de bare, cu ajutorul cărora vei scana fiecare produs/lot de produse în parte în vederea efectuării recepțiilor de marfă/transfer între locații, picking, inventariere și multe altele.

Ambele soluții, atât Optimall SFA cât și Optimall WMS pot fi customizate în funcție de nevoile tale. Pentru un demo gratuit și o ofertă de preț, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi îți vom răspunde în mai puțin de 24 de h. E momentul ca afacerea ta să treacă la următorul nivel!


Comunicat de presă
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.