Cea mai bună metodă pentru a inventaria activele

de |

Cea mai bună metodă pentru a inventaria activele

Pentru a realiza inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar avem nevoie de mult timp și multă răbdare pentru ca lucrurile să decurgă conform planului și să obținem rezultatul dorit. Inventarierea este un proces foarte important indiferent de domeniul business-ului pe care îl deținem. Cea mai bună metodă de a-ți inventaria activele business-ului tău este să folosești un software dezvoltat special pentru procesul de inventariere. Optimall by AROBS a dezvoltat o astfel de aplicație care se numește Optimall SMIS.

Cum îți poți inventaria activele cu un software de inventar?

Inventarierea se realizează cu ajutorul:

  • Aplicației de BackOffice Optimall SMIS care se interfațează cu ERP-ul business-ului tău preluând toate informațiile necesare (nomenclator MF și OBI, gestiunile ș.a.m.d);
  • Aplicației Mobile Optimall SMIS care va fi instalată pe un smartphone/tabletă cu sistem de operare Android.

Cu ajutorul aplicației BackOffice toate mijloacele fixe și obiectele de inventar sunt preluate din ERP. După preluarea lor, se vor genera coduri de bare sau coduri QR pentru toate activele. După printarea acestor coduri la o imprimantă, vor fi etichetate toate mijloacele fixe și obiectele de inventar în parte. După ce ai etichetat toate activele business-ului tău, cu ajutorul aplicației BackOffice poți crea listele de inventar și le poți aloca userilor aplicației mobile Optimall SMIS care fac parte din comisia de inventariere.

Mai apoi, după ce ai finalizat procesul de inventariere, cu ajutorul aplicației WEB BackOffice Optimall SMIS poți genera rapoarte specifice inventarului precum:

  • Lista de inventar;
  • Lista de Plusuri;
  • Lista de Minusuri;
  • Lista cu activele propuse pentru casare, vânzare sau sponsorizare.

 

Pe lângă dezvoltarea soluției Optimall SMIS care te ajută în procesul de inventariere, echipa Optimall a mai dezvoltat și o altă soluție numită Optimall SFA care te ajută să îți automatizezi forța de vânzări din compania ta. Această aplicație se adresează companiilor cu rețea proprie de agenți de vânzări.

Pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată, ne poți contacta la numărul de telefon: 0264 202 118 sau accesează site-ul nostru: www.optimallsfa.ro.


Comunicat de presă