WMS – facilitează recepțiile și ieșirile de marfă din depozitul tău

de |

Cum poți facilita fluxurile de muncă?

WMS software este o soluție care te ajută să facilitezi fluxurile de muncă din depozitul/magazia companiei tale. Această soluție este formată din 3 elemente interconectate între ele: aplicația Back Office, aplicația mobilă care va fi instalată pe cititoarele de coduri de bare cu sistem de operare Android și interfața cu sistemul de gestiune (ERP).

Echipa Optimall by AROBS a dezvoltat o astfel de soluție pentru a veni în ajutorul companiilor care au în componența sa un depozit sau o magazie, soluția fiind structurată printr-un sistem de validare cu coduri de bare.

Cu ajutorul aplicației mobile instalate pe cititorul de coduri de bare se pot realiza următoarele acțiuni:

  1. Recepția și ieșirea mărfurilor
  2. Transferul între gestiuni și/sau locații
  3. Crearea comenzilor showroom
  4. Crearea bonurilor de consum
  5. Crearea notelor de predare
  6. Returul mărfurilor
  7. Inventarierea mărfurilor

fluxurile de muncă

Aplicația Back Office cât și aplicația mobilă se vor interfața cu ERP-ul companiei în vederea preluării tuturor informațiilor necesare precum: nomenclator articole, clienți, stocuri, comenzi, prețuri etc. Optimall WMS by AROBS se interfațează în prezent cu peste 75+ sisteme de gestiune printre care: WinMentor, WinMentor Enterprise, Socrate, bc Manager, SoftOne, hMarfa, Asis, DistribNet, Classoft, X5, Navision, Atlantis, Ascent, Enovator, Charisma ERP, Senior ERP, Wizrom ERP, SICO ERP și multe altele.

 

Pe lângă această soluție dezvoltată pentru facilitarea fluxurilor din depozit sau magazie, echipa Optimall a mai dezvoltat o soluție numită Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) care vine în ajutorul companiilor care își doresc să realizeze inventarierea patrimoniului printr-un sistem cu coduri de bare folosindu-se de un telefon/tabletă cu sistem de operare Android.

Pentru o ofertă personalizată în funcție de specificul companiei tale, nu ezita să ne scrii la adresa de email [email protected] iar noi te vom îndruma în alegerea celei mai bune soluții pentru business- ul tău.


Comunicat de presă
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.