5 motive să folosești Optimall ConnectoR pentru sincronizarea magazinului online cu depozitul

de |

5 motive să folosești Optimall ConnectoR

De peste 18 ani, Optimall by AROBS oferă soluții de automatizare pentru distribuitori și producători. Soluțiile Optimall sunt ideale pentru companiile care au ca obiectiv digitalizarea proceselor interne, pentru a economisi timp și resurse. Printre ele se numără softul de tip SFA pentru agenții de vânzări, serviciul de integrare ERP pentru magazinele online și softul de optimizare rute dedicat distribuitorilor din toate industriile.

Dintre aceste soluții, Optimall ConnectoR este un nou serviciu de integrare e-commerce cu ERP. Cu ajutorul său, poți sincroniza comenzile din platforma B2B sau B2C cu depozitul companiei tale. Serviciul facilitează actualizarea datelor despre stocuri, prețuri, clienți și comenzi. În plus, permite transmiterea unei notificări către depozit după plasarea comenzii, iar personalul poate pregăti produsele mai rapid.

Cum funcționează Optimall ConnectoR și care sunt principlalele lui avantaje?

Serviciul de integrare ERP asigură conectivitatea platformei de e-commerce cu depozitul, o caracteristică fundamentală a comerțului electronic. Datele despre prețuri și stocuri sunt preluate din sistemul de gestiune și ajung direct în magazinul online. Transferul de informații funcționează și în sens invers: cu ajutorul Optimall ConnectoR actualizările din magazinul online sunt transmise în ERP.

Sincronizarea datelor oferă oportunitatea de a gestiona eficient datele despre colaboratori și clienți. Tot ce ține de e-commerce este legat printr-un singur servicu de datele din depozit cu Optimall ConnectoR, serviciu care aduce multiple avantaje. Le amintim pe cele mai importante:

Reducerea erorilor datorită accesului datele din sincronizate automat între sistemul ERP și magazinul online;

Informații în timp real despre prețuri, stocuri și clienți, toate fiind actualizate cu ajutorul Optimall Connector;

Controlul produselor din stoc, pentru că vezi ce produse se comandă, dar și ce produse sunt disponibile în depozit;

Productivitate ridicată prin economisirea timpului petrecut asupra monitorizării vânzărilor online și evitarea decalajelor;

Experiența echipei Optimall by AROBS care asigură o implementare rapidă și sigură a serviciului Optimall ConnectoR.

OptimallAlege Optimall ConnectoR pentru afacerea ta

Comerțul electronic aduce multiple tehnologii în peisaj, iar dacă acestea nu sunt conectate între ele pot apărea erori în mod frecvent. Un serviciu de integrare ERP ajută afacerile să dețină controlul asupra comenzilor online, fiind ușor de integrat cu diverse soluții de e-commerce și sisteme ERP. Crește productivitatea afacerii tale și cere o ofertă din partea Optimall aici.

Optimall a fost lansat în 2003 de AROBS, fiind un set complet de soluții dedicate optimizării afacerilor și managementului eficient. AROBS este companie de software development care a luat naștere în 1998 în Cluj-Napoca și are expertiză în soluții precum Transportation & Logistics, Automotive, Financial Services, Telecom, Healthcare, Travel and Media. Recent, AROBS s-a listat oficial la bursă pe piața AeRO după desfășurarea celui mai mare plasament privat.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.