Eficientizează-ți munca cu un software de inventar 

de |

Eficientizează-ți munca cu un software de inventar

Inventarierea reprezintă un proces esențial care trebuie realizat în orice companie indiferent de dimensiunea acesteia. Deoarece inventarierea consumă mult timp, venim în ajutorul tău cu un software de inventar pentru a avea o evidență clară asupra tuturor mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar din compania ta.

Cum te ajută un software de inventar?

1. Se interfațează cu ERP-ul companiei tale și preia toate datele necesare;
2. Economisești timp deoarece cu ajutorul software-ului operațiunile de inventar se realizează într-un timp mult mai scurt;
3. Ai acces la rapoarte personalizate;
4. Diminuezi erorile umane;
5. Automatizarea operațiunilor de intrare și ieșire a activelor în și din patrimoniul tău;
6. Transferul între gestiuni devine ușor de realizat.

Echipa Optimall by AROBS a dezvoltat o aplicație de inventariere numită Optimall SMIS care eficientizează toate procesele ce țin de inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar din compania ta. Această aplicație digitalizează întregul proces de inventariere îmbunătățind astfel calitatea inventarierii cu ajutorul codurilor de bare. Aplicația se instalează pe un terminal cu sistem de operare Android iar cu ajutorul acestuia poți scana toate obiectele de inventar și mijloacele fixe din compania ta.

Toate procesele de inventariere se realizează cu ajutorul:

  • Aplicației Back Office SMIS;
  • Aplicației mobile cu sistem de operare Android.

SFA optimall ian2020Îți poate fi de ajutor și soluția Optimall SFA care automatizează forța de vânzări. Cu ajutorul acestei soluții reprezentanții de vânzări din compania ta pot transmite în timp real încasările, vizitele și retururile direct în ERP. Aceștia au acces la informații detaliate despre articole, stocuri, discount-uri promoții, solduri la fiecare client în parte. Această soluție este ideală atât pentru vânzarea și distribuția în regim pre-sales cât și van-sales.

Realizează procesele de inventariere și automatizează forța de vânzări din compania ta cu soluțiile dezvoltate de echipa Optimall by AROBS. Cere o ofertă personalizată la numărul de telefon 0264 202 118.


Comunicat de presă
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.