Vrei să răspunzi cu DA când te întreabă clienții dacă pot plăti cu cardul?

de |

De câte ori nu ai auzit întrebarea Se poate plăti cu cardul? De acum răspunsul este da, indiferent de locație, datorită inovației digitale dezvoltată de AROBS în plățile digitale. Soluția de plată MonePOS este un interconectată unui mPOS care facilitează plățile contactless și paperless. După apropierea cardului și completarea tranzacției, pe ecranul MonePOS este afișat un cod QR care oferă acces către bonul electronic.

Adoptarea plăților digitale este un pas important în creșterea și dezvoltarea unui business, indiferent dimensiunea acestuia. Folosirea unui mPOS îți transformă afacerea într-un punct de vânzare mobil. Dispozitivul compact poate fi transportat cu ușurință oriunde și nu necesită acces la internet pentru utilizare, așadar activitatea ta comercială nu va fi restricționată de niciun aspect. Problema suplimentelor de hârtie pentru bonuri dispare datorită funcționalității paperless de emitere a bonului.

MonePOS vine în sprijinul tuturor, atât al consumatorilor care vor să cumpere fie fructe și legume de la agricultori independenți, produse bio din piață, un buchet de la florăria din stradă, sau lucruri handmade de la puncte de vânzare mobile, dar mai ales a comercianților care nu sunt nevoiți să își refuze clienții. Actele necesare pentru a încasarea digitală cu MonePOS sunt: certificatul de producător, declarația de impunere către ANAF și carnetul de producător. Banii intră direct într-un cont de persoană fizică sau juridică, simplu și rapid, iar tu îi poți accesa ziua următoare.

Soluțiile fintech au revoluționat piața atât de mult încât toți comercianții trebuie să poată beneficia de ele. Indiferent unde îți desfășori activitatea, la munte, la mare, în spații închise sau în deplasare, MonePOS te ajută să întâmpini cerințele clienților și să nu refuzi nicio încasare.

MonePOS este soluția pentru satisfacția tuturor și pentru creșterea afacerii fără piedici.

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție pe site-ul: www.monepos.ro
Sau la unul din numerele de telefon:
Ciprian Fonoage – 0741227627
Vlad Floareș – 0752215263

 

Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.