Află motivul costurilor ridicate pentru procesul de livrare în afacerea ta și fă primul pas spre schimbare!

de |

Află motivul costurilor ridicate pentru procesul de livrare în afacerea ta și fă primul pas spre schimbare!

Ai o afacere care implică distribuția de produse către clienți? Atunci știi cât de important este să optimizezi costurile și timpul procesului de livrare. Costurile de livrare pot reprezenta o parte semnificativă din costul vânzărilor și pot afecta profitabilitatea afacerii tale pe termen lung. Hai să vedem ce poţi face mai bine dacă ai o soluție de optimizare rute cum este Optimall Logistic by AROBS!

Cum să optimizezi procesul de distribuție pentru a economisi timp și bani

Unul dintre factorii care influențează costurile de livrare este ruta pe care o urmează șoferii tăi pentru a ajunge la clienți. O rută optimizată poate reduce distanța parcursă, consumul de combustibil, timpul de livrare și riscul de întârzieri sau erori. Pentru optimizare rute de livrare, poți folosi o aplicație specializată cum este Optimall Logistic by AROBS, care îți permite să introduci adresele clienților, să calculezi cea mai scurtă și eficientă rută și să o trimiți curierilor tăi prin telefon sau email. Astfel, economiseşti timp și bani și vei creşte satisfacția clienților. 

Pentru succes garantat în afacerea ta, împreună cu aplicația de optimizare rute, poți folosi și aplicația Optimall SFA by AROBS pentru automatizarea forței de vânzări.

Beneficii oferite de o aplicația pentru optimizarea rutelor

Folosind aplicația Optimall Logistic by AROBS, ai parte de următoarele beneficii pentru afacerea ta:

  • Reduci costurile de livrare cu minim 15% prin reducerea distanței parcursă, consumului de combustibil și numărului de curieri necesari;
  • Reduci considerabil uzura flotei tale de mașini pentru distribuție;
  • Ai nevoie de minim 25% mai puține mașini în flota ta;
  • Îmbunătățești timpul de livrare cu minim 20%;
  • Optimizezi volumul total de marfă pentru livrări eficiente și ecologice
  • Crești calitatea serviciului prin reducerea riscului de întârzieri, erori sau reclamații;
  • Crești loialitatea clienților prin oferirea unei experiențe plăcute și profesionale;
  • Crești competitivitatea afacerii tale pe piață prin diferențierea față de concurenți.

De ce sa folosești aplicația Logistic pentru optimizarea rutelor împreună cu SFA automatizarea vânzărilor

Pentru a maximiza eficiența procesului de livrare, poți folosi o aplicație pentru optimizarea rutelor împreună cu o aplicație pentru automatizarea vânzărilor. Aplicația Optimall SFA by AROBS este o aplicație mobilă pentru automatizarea vânzărilor care permite preluarea comenzilor, încasărilor și tipărirea de facturi/chitanțe în timp real. 

Folosind SFA, poți simplifica procesul de preluare a comenzilor, elimini erorile umane prin validarea datelor și evitarea dublurilor şi creşti transparența și controlul asupra stocurilor prin vizualizarea disponibilității produselor în timp real. În plus, prin monitorizarea și raportarea activității în timp real, vor crește productivitatea și eficiența echipei de vânzări. 

Prin urmare, automatizarea proceselor din afacerea ta în domeniul distribuției sau producției, este primul și cel mai important pas către succes. Așadar, tu ce mai aştepţi? Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!